Konečně! Google Home brzy přinese velmi žádanou funkci, takhle bude vypadat

Originál článek publikovaný na: Konečně! Google Home brzy přinese velmi žádanou funkci, takhle bude vypadat

Google Home přidá funkci, po které uživatelé dlouho toužili Aplikace umožní přidávání widetů na plochu. Víme, jak vypadají Novinka by se k lidem měla, doufejme, rozšířit už zanedlouho Již několik měsíců se ví, že vývojáři aplikace Google Home připravují šikovné widgety pro domovskou obrazovku, které usnadní ovládání chytré domácnosti. Nyní se dozvídáme, jak bude dlouze…

Ale češtinu ne ane přidat

1 Líbí se

Google home že není v češtině, od kdy ?

Pokud ten widget bude zase zabírat půl obrazovky, tak to bude k ničemu.

Já mám nejspíš beta verzi a tam čeština je, jen kvůli tomu nebyly přístupný automatizace, ale stáhnul jsem si přes APKMirror tu verzi 3.18 a konečně tam je widget i automatizace.

Nepřijde vám Google Home už léta mrtvej? Za mě je ta aplikace odpad co lidem komplikuje život. Radši používám aplikace přímo od hw.

Mám Google Home ve verzi 3.18.1.4, vlastní aplikace může být v češtině, ale pak při zvolení “Automatizace” vyskočí jen “Tato funkce není k dispozici v jazyce, který používáte v aplikaci Home”. Pokud se telefon přepne do angličtiny lze automatizace zadávat i editovat!

Tak už to tam mám zas taky. Fakt … . Kdyby aspoň šlo změnit jazyk jen v tý aplikaci. Ale automatizace se daj pustit přes web, jako jediný :woozy_face:

1 Líbí se

Chapem ze si nastvany ale nenadavaj. Ludia to tu nemaju radi a porusujes tym pravidla…

Uprav si ten prispevok

1 Líbí se

Naštvanej moc nejsem, možná to má na Slovensku drsnější význam. Většinou tak oslovuju svýho pesana.

1 Líbí se

Tak mne osobne to nevadi. Ja byvam este sprostejsi :grinning: