32" 4K OLED monitor se 165 Hz ve skvělé akci! Tenhle AOC AGON nikdy nebyl levnější

Originál článek publikovaný na: 32" 4K OLED monitor se 165 Hz ve skvělé akci! Tenhle AOC AGON nikdy nebyl levnější

32palcový QD-OLED monitor AOC AGON AG326UD se dostává na 16 641 Kč Jde o jeden z nejlevnějších 4K QD-OLED monitorů na českém trhu – konkurence stojí o 3-5 tisíc víc Nabízí 10bitové barvy, DisplayHDR True Black 400 a odezvu 0,03 ms – ideální pro hráče i editory QD-OLED monitory patří mezi nejdražší kousky na trhu.…

Průměrných 250 nitů a černá opravdu černá? Tahle hodnota je fakt podprůměrná a černá na QD je za jasného dne fialová. Měl jsem doma koupený asi dvakrát dražší QD od Asusu. V noci na hraní s PS5 super, ale ve dne se s tím u notebooku pracovalo fakt špatně. Lesklý obraz, nízký jas, vidět bylo kulové a ten fialový nádech mě fakt štval. Za týden jsem to vrátil a vzal miniled. Blooming v noci je pro mě menší kompromis.

kazdy z vas kd nemate zkusenosti ze 4k.dlouholete.radim vam tohle nekupujte. nikdy neberte 4k monitory mensi nez 40 palcu. jaosobne jsem ve 4k uz deset let a mam uz nekolik monitoru zasebou. jsoutak male ze to na hrani her je uplne k hovnu. ve hrach je hlava tak mala. idealni 4k monitor 45 palcu a vice, g-sync, 240hrz, a zabudovane audio. samosdrejmepotrebuje pc a dost silne. top procik a idealne 4090 5090 aby jste bez vetsiho omezovani detajlu se zaplou vertikalkou dosahli na potrebne 240 fps