Chcete obrovskou 85" TV Samsung? Tahle je teď k mání za super peníze!

Originál článek publikovaný na: Chcete obrovskou 85" TV od Samsungu? Tahle je teď k mání za super peníze!

Reklama 85″ Samsung QLED Q60D klesla z původních 65 tisíc na méně než polovinu Televize nabízí solidní obraz díky technologii Quantum Dot a 4K rozlišení Kompromisy jsou zejména v oblasti obnovovací frekvence a typu podsvícení Jestliže sháníte opravdu velkou televizi a nechcete za ni utratit majlant, měli byste zpozornět. Samsung QLED Q60D v 85palcové variantě,…

Vzdyt záruku máte furt 2 roky a 30 dni na vyřízení reklamace at mate cz ci eu distribuci

Televizi mám na poličce v rohu kuchyně. Velikost 19 palců. Na to, že běží tak hodinu týdně, to bohatě stačí. :slight_smile:

Nepravdivý článek. Na Allegru je asi deset prodejců této konkrétní televize, ale za tuto cenu neprodává ani jeden z nich.
Já si loni koupil značku Hisense a zatím funguje bez problémů. Vzal jsem ji jen kvůli neuvěřitelné ceně za tak obrovskou TV. Měli poslední kus a stála 18 tisíc. Až na ten jejich operační systém je VIDAA je to v pohodě…