Originál článek publikovaný na: Chcete obrovskou 85" TV od Samsungu? Tahle je teď k mání za super peníze!
Reklama 85″ Samsung QLED Q60D klesla z původních 65 tisíc na méně než polovinu Televize nabízí solidní obraz díky technologii Quantum Dot a 4K rozlišení Kompromisy jsou zejména v oblasti obnovovací frekvence a typu podsvícení Jestliže sháníte opravdu velkou televizi a nechcete za ni utratit majlant, měli byste zpozornět. Samsung QLED Q60D v 85palcové variantě,…
Vzdyt záruku máte furt 2 roky a 30 dni na vyřízení reklamace at mate cz ci eu distribuci
Televizi mám na poličce v rohu kuchyně. Velikost 19 palců. Na to, že běží tak hodinu týdně, to bohatě stačí.
Nepravdivý článek. Na Allegru je asi deset prodejců této konkrétní televize, ale za tuto cenu neprodává ani jeden z nich.
Já si loni koupil značku Hisense a zatím funguje bez problémů. Vzal jsem ji jen kvůli neuvěřitelné ceně za tak obrovskou TV. Měli poslední kus a stála 18 tisíc. Až na ten jejich operační systém je VIDAA je to v pohodě…