Originál článek publikovaný na: Tohle není chyba! OLED TV od Samsungu v Česku nesmyslně zlevnila
55″ Samsung QE55S90D OLED lze nyní v českých obchodech pořídit již od 20 206 Kč Jde o historické minimum, v době uvedení na trh stál televizor téměř 50 tisíc korun S90D nabízí QD-OLED panel, špičkový kontrast a slušnou výbavu pro hráče včetně 144Hz panelu Pokud jste v poslední době vyhlíželi kvalitní OLED televizor za rozumnou…
Jen bych dodal, že QD OLED je jen od velikosti 65. Pro český trh dávají třeba velikost 55 jen OLED. V cizině mají přitom všechny velikosti QD OLED…
Banda bu…tohle taky to nechápu. 65palcu ať si strčí někam.
Můžete mi prosím vysvětlil zda jste za to placený. Pakliže ano tak jste pěkně líný a jeste ignorant co tomu absolutně nerozumí a uz vůbec by o tom neměl psát. Televizor jsem vybíral opravdu dlouho a to co píšete v článku je vlastně lež. V Evropě v rade s90 ma plnohodnotný qd-oled panel jen a pouze velikost 65 palců zbytek ma exoled od firmy Lg.
Tv co nikdo nekoupí za ty peníze tak musí samkšunt zlevňovat aby to někdo koupil a ve finále ta cena po slevě je furt vysoká
Jojo ale že Sony nekupuje nikdo to ti asi praskne žilka co? až bude mít Sonny panely jako Samsung tak se pak ozyvej ty jelítko.
To by mi vůbec nevadilo LG má špičkové panely.
Mylite se ale castecne pravda. 55" je c CR skutecne woled a ne qd jak se snazi nakecat. Ale vsude i v zahranici je 42, 48 a 85 vzdy woled, a 55 65 a 75 je mix.
To mě vůbec nezajímá jaký mají obrazovky hlavně že funguje jak má mám fullhd a 100% spokojenost a než začneš mluvit o zvuku a jiných blbostech tak zvuk je také perfektní
To víš že jo ty brepto. Pak jde vidět že ti stačí k malu tohle. Asi jako tvá Čína za 3k ale vyjadřuješ se ke všemu jak je vše nepotřebné co? Tebe bych chtěl potkat ty teoubeline fakt.
Jo mě stačí ke štěstí málo nepotřebuji tv za X tisíc když ji pustím 5x do měsíce
Ano souhlasím že maji skvěle panely sam mam takovou tv philips 55oled809 ale bohuzel stale to neni nejvyšší řada toho co jste schopen získát v dnešní době. V tomto ohledu cena vykon úplně nejlépe vychází 65s90d. Bohužel pro náš obývák moc velká.
Jasný chápu. Máte pravdu.
Ahoj Davide, díky za upřímnou reakci a hlavně za upozornění – máš pravdu, 55″ verze S90D v Evropě zřejmě opravdu nepoužívá QD-OLED panel, ale tzv. EX OLED od LG. Zatímco třeba americká varianta QN55S90D má QD-OLED, v Evropě Samsung letos udělal v tom značení menší chaos. Mrzí mě to, v článku to opravím, aby nedošlo k nedorozumění.
Rozumím, že tě to mohlo naštvat, když ses do výběru ponořil do hloubky – a cením si, že jsi na to upozornil. Nebylo to psané jako reklama, ale chyba tam prostě byla, za což beru zodpovědnost. Díky ještě jednou!