Zprávy Google dohání konkurenci! Dostávají nášup praktických novinek. Na co se můžeme těšit?

Originál článek publikovaný na: Zprávy Google dohání konkurenci! Tenhle nášup novinek si nenechte uniknout

Reklama Zprávy Google přidávají možnost odložit notifikace Konečně došlo také na mazání zpráv i pro příjemce U skupin lze nastavit vlastní ikonu a vidět stav RCS rovnou v seznamu kontaktů Google pokračuje ve vylepšování své výchozí komunikační aplikace Zprávy Google, a s nejnovější aktualizací přináší funkce, které byly hodně populární už v betě. Nyní se…

1 Líbí se

Tak 2 měsíce zpátky jsem to používal ale vyměnil jsem to za Textru má vše a je rozhodně jednodušší a méně nafouknutá než tento unikát od google už nikdy více

Jen tak dále google makej makej. Už teďka jsem spokojený s přechodu ze Samsung zpráv. Ještě kdybych si zde mohl skrýt některé exoty. Prý textra :smiley: lol když vidím to hodnocení a jak to vypadá :smiley: jak z roku jedna dva :smiley:

Tak zkus tohle :wink:

1 Líbí se

Podobné a také minimalistické takové se mi líbí :+1: žádné ko… in okolo

V čem jsou google zpavy lepší než textra?

V čem prosím tě podívej se jak to vypadá a nic to neumí :person_facepalming:t3::sob: ale to někdo kdo má tlacitkovi foun ani nevidí no.

Aha tak to jsem si nevšimnul že to vypadá úplně stejně :joy::eyes: a sms to dokáže posílat také co by to mělo umět víc :joy: rcs co nikdo nepoužívá a google to vnucuje? na to mám Signál a v upřímně sms je většinou zadarmo a dojde vždy narozdíl od těch :poop: co vymyslel google

Ano RCS nikdo nepoužívá? Hele že ty jsi troubelin co nepoužívá nic. To samé jako se sdílenou polohou. Kolik ti je 60 let? Dědeček co neví vo co go :smiley: s plečkou za 3k hele bavíš mě pokaždé co napíšeš za hlouposti.

Je mi 45 :joy: pokud vím tak nikdo to nepoužívá a ani o tom neví a používají Wacap nebo Signál, nevím co je na to špatného nebýt digitální :ewe: jsem rád že nejsem na tom tak špatně

45 a jsi dost mimo realitu. Ale tak užívej si to. Hlavně to tu necpi kazdemu v každém článku ty tydyte. Nikoho to nezajímá že ty s founem nic neumíš.

Máš si koupit iPhone nebo vlajku. Na IG, FB a Google zprávy ideální, pak budeš ten pravý digitální genius dnešní doby :smiley:

A upřímně ani nechci umět a vámi napsané zkratky nepoužívám ani jednu :joy: a tohle mluví za vše:

IPhone je skvělá volba počkám si na 17 díky za inspiraci :+1:

Já třeba RCS nepoužívám schválně. Některé kontakty nedostaly moje RCS zprávy + je to nepoužitelné na posílání SMS dětem, které nemají data.
Když chci poslat třeba fotku, mám WhatSapp.

2 Líbí se

BTW, google má dvě aplikace zprávy. Jedna je na posílání SMS (Zprávy Google/Messages) a druhá newsfeed (Zprávy Google - Titulky dne/News). A jelikož používám tu druhou, vždycky si myslím, že se píše o ní - a ono ne.

1 Líbí se

Ale mi se odešle SMS když někdo nemá RCS kamaráde tak co to tu zase píšeš za hlouposti?

Proč budu spoléhat na nějaký google nesmysl rcs když mohu poslat SMS hned a nestresovat se že to dojde nebo ne pokud bude mít gugl dobrou náladu :roll_eyes:

Odeslal jsem zprávu, hlásilo se mi to jako RSC, ale i za několik hodin byla zpráva nedoručena. Výchozí nastavení. V takovém případě je mi jedno, že má systém poznat, že má doručit SMS. pokud příjemce zprávu nedostane, budu mu nadále posílat SMS. Při mých 2 sms za měsíc to asi není podstatné.

1 Líbí se