Originál článek publikovaný na: Znáte Wero? Možná už brzy se vloudí i do vaší peněženky
Visa, Mastercard i PayPal mají novou konkurenci Evropské banky přišly s novou platební platformou Wero K jejímu používání vůbec nepotřebujete platební kartu Jakmile si založíte osobní účet v bance, bude vám k němu nabídnuta platební karta. A typicky dostanete na výběr ze dvou možností – Visa nebo Mastercard. A není tomu tak jen v Česku,…
Docela by mě zajímalo, z čeho to Wero bude mít teda zisk, když nikdo nebude nic platit.
Jako úplně nevím, když jsem si v létě dělal druhý účet u České ( dokud bude RB v ruzku tak aktivní, tak jí používat nebudu ) tak jsem měl možnost účet bez fyzické karty, mám prostě virtuální, tu mám v hodinkách i mobilu a bez problémů to funguje je sice Visa ( ani v RB jsem nedostal na výběr jestli chci Master, prostě ji mám a v české mám virtuální Visu, ale nikdo se neptal jestli chci virtuální MasterCard ) ale v zásadě je mi vydavatel karty u zadele jako fakt z toho žádné výhody nevidím. Takže virtuální karty jsou zjevně i bez toho a v hodinkách ji mám taky