Mezi Čechy oblíbený Stocard končí! Kam teď uložit věrnostní karty?

Originál článek publikovaný na: Mezi Čechy oblíbený Stocard končí! Kam teď uložit věrnostní karty?

Věrnostní karty mohou přinést řadu výhod, ale nikomu se je nechce nosit v plastové podobě Jedna z nejpopulárnějších aplikací pro správu věrnostních karet, Stocard, končí Nalezení náhrady je složitější, než by se mohlo zdát Aplikace Stocard byla jednou z nejoblíbenějších aplikací pro uložení věrnostních karet. V roce 2021 ale došlo ke spojení se společností Klarna,…

1 Like

Díky za info, taky to budu muset řešit. U Super Cards v recenzích píší, že karty jdou zálohovat pomocí Google One.

Mě to zatím konec nepíše,ale stejně začínám více používat Kupi,kde mám i nákupní seznamy dle letáku

No jo, ale co my s Google Workspace? :frowning: Ale zkusím to, díky za tip! P.S. Zdá se, že to jde

Aktualizace: do článku jsem doplnil informaci o možnosti zálohování v aplikaci SuperCards, děkujeme za tip!

1 Like

Transfer do Klarny se nepovedl. A přitom emaily mám stejný… Sakra. Doufám, že to nějak půjde, dřív než to vypnou úplně

Zkus napsat na podporu Stocard ať ti vygenerují zip se zálohou. Jako je to metoda nic moc, ale aspoň něco. A určitě si udělat screenshoty!

V Penezence Google jde normalne radit karty kdyz se na ni dlouze podrzi a presune. Osobne mam proste ty casto pouzivane nahore a na ty dalsi si proste scrollnu vic, zase tolik jich nemam a preferuju recyklaci aplikace nez instalaci nove.

1 Like

Osobně jsem přešel na OneCard a celkem mi vyhovuje, nabízí mi podobné funkce jako Stocard, tak jestli někdo hledá alternativu, tak tahle aplikace taky stojí za zvážení.

Stocard mi zatím pracuje a žádnou hlášku o konci aplikace jsem neviděl. Možná to bude tím, že jsem u Stocard zaregistrovaný. Jinak díky za tip na SuperCards, již jsem vyzkoušel. Také jsem si zhotovil screenshoty karet, to je asi ta nejlepší osobní záloha. :+1:

Osobně se mi v Google Wallet nezamlouvá, že se v aplikaci míchají platební karty s podřadnými věrnostními kartami. Samostatná aplikace pro věrnostní karty se mi jeví jako výhodnější řešení.

Nevím Stocard mě nic nehlásí a nedávno vyšla aktualizace. Tak zatím klid.

Jak to myslíš míchají? :thinking:
V Google peněžence mám platební karty nahoře a listuju v nich horizontálně a věrnostní karty jsou pod tím a roluje se v nich vertikálně. Žádné míchání ve smyslu například “platební * věrnostní *věrnostní *platební *věrnostní…”

1 Like

Já používám Mobile-pocket, u mnoha karet nabízí přímo logo obchodu, u ostatních je možnost vyfotit. Má to i zálohování.
Vzhledem k tomu, že to používám tak dvakrát za měsíc při nákupu v Bille nebo lékárně mi to vyhovuje.

Hele, to jsem jedinej, kterýmu přijde jako dost důležitá funkce Stocard to, že se karty zobrazují v blízkosti obchodů (Card assistant)? V článku to není zmíněno ani jednou, v komentářích to, zdá se, taky nikomu nevadí. Nebo má někdo alternativu, která by tohle uměla?

Jak jsem si pracně přenesl karty do Super Cards a hned při prvním pokusu v Globusu ( měl jsem to jako test , jinak ukazují kartu z aplikace ) Jejich čtečka kartu z Super Cards NENAČETLA. Takže dal zkoušet nebudu a aplikace šla z telefonu pryč.
Teď musím najít nějakou opravdu funkční apku.

Používám Google peněženku a zatím jsem nenašel omezení, které by mě motivovalo hledat alternativu :).

No upřímně, já podobným aplikacím přístup k poloze zakazuju…

Jako chápu, ale když jsem zjistil, že to je využívaný pro tohle, tak jsem to povolil. A můžu říct, že to, že ti vyběhne v notifikacích karta, kterou v daným obchodě využiješ (a nemusíš otevírat appku, prohrabovat se kartami, ale rovnou máš tu správnou…), je bezva.
A zapomenout na tuhle, docela klíčovou funkcionalitu (která Stocard odlišovala od ostatních a proč jsem jí začal využívat místo Portmonky)… ten článek je prostě v tuhle chvíli k ničemu. Každá aplikace umí uložit karty. Teď ale jde o to, která je umí takhle inteligentně připravovat pro rychlý použití. Takže předělat :smiley:

Mám Stocard v iP a taky jsme neobdržel žádnou hlášku o konci aplikace a několikrát do měsíce je ještě aktualizovaná… Jinak moji výchozí je taky Mobile-pocket případně přímo aplikace obchodů…