Originál článek publikovaný na: 10 dobrých důvodů, proč si předplácet YouTube Premium
YouTube Premium přijde na 269 Kč měsíčně Co vlastně za tuto částku získáte? Máme i tipy, jak na předplatném ušetřit Portál YouTube je tu s námi bezmála dvacet let a pro mnoho lidí se stal primární platformou pro sledování videí. Samotnou službu je možné používat zdarma, ovšem v takovém případě je nutné akceptovat reklamy, jejichž…
Vy sledujete 300 kanálů? Jak to stíháte? :-))
Bohužel rodinné předplatné - stejně jako spousta dalších zajímavých věcí - nefunguje s Google Workspace. Dokonce i když má manželka a dcera účet ve stejné doméně, nemohou YouTube Premium sdílet. Platíme tak 2x plnou palbu, ale i tak to za to stojí. Když občas narazím na někoho, kdo sleduje YouTube s reklamami, nechápu, jak to může vydržet. A to tam ani nemusel být Meridol…
K čemu že … Naštěstí existují lepší způsoby a zadarmo … Reklamní slepota, nemám signál tak se prostě nekoukám a early access no hloupostí plné chyb jsem si užil dost na androidu a není oč stát a yt music… Mám spotify rodinné takže taky nic.
Hezký den
No já jsem původně o YouTube premium uvažoval, ale po tom co jsem se vrátil z dovolené v USA a nešli mi přehrát uložené klipy protože se nacházím ve špatném regionu a také tu máme va videích cca 2-3x tolik reklam tak jsem začal Google bojkotovat prostě si moje peníze nezaslouží. To co mě zajímá na YT si postahuju downloaderem bez reklam a pak smažu popř. nahraju na NAS. Kdyby YT prémium u nás stál 1-2$ tak bych ho vzal na milost, ale oproti USA ořezaný a za cca 12$ si ho můžou nabouchat do …
WTF Spotify horší platformu neznám zlaté yt music
Tak sis to měl koupít u nás