Originál článek publikovaný na: Xiaomi Robot Vacuum S10+: umí vytřít a nestojí moc (recenze)
Řada Xiaomi Robot Vacuum S10 zahrnuje dvojici robotických vysavačů V tomto textu si zrecenzujeme tu výkonnější – Robot Vacuum S10+ Má skvělou aplikaci, dostatečný výkon, přesnou navigaci a příjemně nastavenou cenu Letos v květnu dorazila na evropský trh dvojice nových vysavačů – Xiaomi Robot Vacuum S10 a Xiaomi Robot Vacuum S10+, které mají potenciální zákazníky…
Dostali jsme domů jako dárek a nemůžeme si vynachválit. Jen by mohl být méně hlučnější, ale je to o zvyku
Mám doma asi 3 Xiaomi vysavače různého stáří a výbavy, ale tento je absolutně nejtišší. Je hezky vidět, jak je hluk relativní a hodně záleží na předešlých zkušenostech :).
@PavelZanek Ale pokud se i tak zdá hlučný, mrknul bych do aplikace MiHome do nastavená výkonu (viz obrázek) a pokusil se snížit sací výkon.
Boží, v aplikaci jsem byl jenom jednou a moc jsem to nekoumal. Ale tohle pomohlo. Teď ještě vyřešit nějakou tu automatizaci (například aby každý 3. den jel na nejvyšší výkon a zbylé dny na “méně hlučnější” režim)
Ta automatizace by neměl být žádný problém. Spousta se jich dá nastavit přímo v aplikaci MiHome. A pokud by to náhodou nešlo, dá se vysavač integrovat například do Home Assistenta, kde to už půjde určitě. Dokonce u některých modelů vysavačů, jsem zahlédl, že mají možnost určit pro každou zónu/místnost jiný sací výkon/hluk.