Originál článek publikovaný na: Chytré a lehké sušení oblečení! Co je zač novinka od Xiaomi?
Xiaomi má v katalogu plno produktů chytré domácnosti Stropní vysoušeč MIJIA je aktualizací loňského modelu Současně slouží jako světlo a dá se ovládat mobilem Čínský technologický kolos Xiaomi nevyrábí pouze chytré telefony a související zařízení. Podstatnou část jeho sortimentu tvoří i produkty do domácnosti, ať už jde o mikrovlnku, fritézu nebo třeba odžmolkovač. Teď výrobce…
Jestli bude na Ali tak po něm půjdu. Už jsem přemýšlel na modelem bez světla
Taky se mi moc líbí a uvažuju nad ním. Jen je otázka, jak to bude s montáží do sádrokartonových stropů. Snad to výrobce má vyřešené. Je jich v našich končinách celkem hodně
Otázka je jak je silný a jestli máš 2 vrstvy a podobně. Ideální by to bylo rozložit váhu na ten kovový rám co drží sádroš. Pak je otázka kolik ten unese. Nebo to udělat jako to dělají v průmyslových halách hak na strop svešet ocelové tyče až pod sádroš a na ně to upevnit
Dobrý point, ale nepodařilo se mi sehnat více informací o instalaci. Byť tady je k tomu něco 【米家米家智能晾衣机Pro月光白】米家智能晾衣机Pro月光白电动晾衣架 超薄机身嵌入隐藏 遥控升降 小米【行情 报价 价格 评测】-京东, ale stránku je potřeba stopnout v polovině načítání, jinak to přesměruje na login.
Co se zkusit zaměřit na instalaci tě starší verze z loňska
Bude to podobné
Dobrý nápad. Přiznám se že ty jsem ale zatím ještě nehledal
Ja to budu montovat do betonového stropu tak to hledat asi nebudu
Starší verze je na Ali normálně k prodeji ale tahle má lepší světlo i vzhled je lepší tak si počkám už na novou