Chytré a snadné sušení oblečení! Xiaomi představilo užitečný produkt do domácnosti

Originál článek publikovaný na: Chytré a lehké sušení oblečení! Co je zač novinka od Xiaomi?

Xiaomi má v katalogu plno produktů chytré domácnosti Stropní vysoušeč MIJIA je aktualizací loňského modelu Současně slouží jako světlo a dá se ovládat mobilem Čínský technologický kolos Xiaomi nevyrábí pouze chytré telefony a související zařízení. Podstatnou část jeho sortimentu tvoří i produkty do domácnosti, ať už jde o mikrovlnku, fritézu nebo třeba odžmolkovač. Teď výrobce…

Jestli bude na Ali tak po něm půjdu. Už jsem přemýšlel na modelem bez světla

1 Líbí se

Taky se mi moc líbí a uvažuju nad ním. Jen je otázka, jak to bude s montáží do sádrokartonových stropů. Snad to výrobce má vyřešené. Je jich v našich končinách celkem hodně :person_shrugging:

Otázka je jak je silný a jestli máš 2 vrstvy a podobně. Ideální by to bylo rozložit váhu na ten kovový rám co drží sádroš. Pak je otázka kolik ten unese. Nebo to udělat jako to dělají v průmyslových halách hak na strop svešet ocelové tyče až pod sádroš a na ně to upevnit

Dobrý point, ale nepodařilo se mi sehnat více informací o instalaci. Byť tady je k tomu něco 【米家米家智能晾衣机Pro月光白】米家智能晾衣机Pro月光白电动晾衣架 超薄机身嵌入隐藏 遥控升降 小米【行情 报价 价格 评测】-京东, ale stránku je potřeba stopnout v polovině načítání, jinak to přesměruje na login.

Co se zkusit zaměřit na instalaci tě starší verze z loňska
Bude to podobné

Dobrý nápad. Přiznám se že ty jsem ale zatím ještě nehledal :slight_smile:

Ja to budu montovat do betonového stropu tak to hledat asi nebudu
Starší verze je na Ali normálně k prodeji ale tahle má lepší světlo i vzhled je lepší tak si počkám už na novou

1 Líbí se