Originál článek publikovaný na: Vaše Xiaomi se promění k nepoznání! Takhle vypadá HyperOS 3 a jeho tekuté sklo
Xiaomi chystá zásadní redesign systému HyperOS 3 s designovým jazykem inspirovaným Liquid Glass od Applu Nový systém bude mít přepracované Centrum ovládání, přetvořené ikony a lepší konzistenci napříč aplikacemi HyperOS 3 se představí s řadou Xiaomi 16 v říjnu 2025, spekuluje se i o přejmenování na HyperOS 26 Xiaomi se připravuje na zásadní změnu své…
Zastínit drobné úpravy UI 8. Ale oni se nechytají ani na 7.0. Ale kopírování to jim jde. Nevymyslí samostatně nic. A ještě skopci tuhle kravinu.
A Apple okopíroval tento design od LG který tohle měl v roce 2009
Kdyby radši udělali pořádné UI namísto kopírování každé kraviny od Applu. Doufám, že se tohoto debilního stylu nechytne i Samsung, protože je to neergonomické až hrůza
Hele Jirko… Nebudu ti brát ideu… “všichni kradou od Applu”… Jasně… Zrovna nedávno Apple štípl (pro uživatele novinka, pro nás amdroiďáky X let standart) taky jednu blbinu…
Projeď si pořádně net a sám najdeš, kolik toho obšlehl Apple. Než budeš napadat že jiní nemysli a je kopírují… Dal jsem si tu práci a našel sem hned pět věcí, které poměrně nedávno Apple obšlehl od Samsungu a Pixelu…
Přesně. Jak sem tu jednomu tydýtovi zde psal… Stačí projet googlem pár článků…
A hned pět jich bylo jak Aplle obšlehl tohle a tohle…
Přitom pro nás, co nejsme posedlý Applem, plno těch věcí známe daleko dřív, než pro ně je to představená žhavá novinka.
Ano a proto v tom je Čína král hlavně xiakram. Iluze mi nebereš. Vím co všude vidím oni by bez nich byly úplně v haji. Chytnou se každé kraviny jen aby to obslehli o tom to je a to zde píšu. Ale tak xiafans se musí ozvat co?
Ano xia to fakt jinak nezná když to neobslehne ty mě zase bavíš.
Ten autor je totálně mimo. Nechápu co tam ještě dělá, skoro každý článek nějaká chyba … Takže ono to kopíruje Xiaomi ??? Když už toto téma měli asi tak před 2 lety ??? Děláš si tu už prdel ???
Je vidět že jsi hodně mimo … Téma na návrhu skla Xiaomi mělo už před 2 lety … Co dál máš za a nechceš napsat co obšlehl iphone ??? Kapacitní displej?? Výřez ??? Dinamic Island??? Action Buton ?? A do dnes nemá ai, kvalitní periskop foťák, pořádné nabíjení a mohu pokračovat… Takže kdo koho kopíruje ty nevzdělanče
Ty komediante přečti si koho se zastáváme ty troubo. Pak mi něco piš. Ani xia kopiru všecky a nejvíce Apple co tam máš dal?