Xiaomi nelení! Nová verze HyperOS 2 přináší spoustu novinek

Originál článek publikovaný na: Xiaomi nelení! Nová verze HyperOS 2 přináší spoustu novinek

Xiaomi rozšiřuje HyperOS 2 na první chytré telefony V Číně se systém dočkává první větší aktualizace Kromě oprav chyb přináší řadu užitečných vylepšení Xiaomi koncem října oficiálně představilo systém HyperOS 2. Jako mobilní nadstavba se již minulý měsíc začal rozšiřovat na smartphony i tady v Česku, láká přitom na lepší optimalizaci nebo nové vychytávky poháněné…

Mám na Xiaomi 14T Pro… Jako upřímně - jelikož používám Nova Launcher, vlastně jsme vůbec nepochopil v čem je takové halé ze změny z verze 1.2 na 2.0. Já si totiž nevšiml ničeho.
A ano, jejich původní launcher sice umí nově 4x6 rozvržení, ale oproti Nova je to stále jak betaverze. Neumí například prakticky vůbec pracovat s widgety. Buď je nejde plynule zvětsovat dle potřeby nebo neuvěřitelně mrhají místem. A že je hezky počasí? Jako upřímně koho tohle zajímá, drtivá většina lidí si stejně instaluje jiné aplikace,

No je krásné číst všechny nadšené zprávy ohledně HyperOS 2, ale je to jaksi k ničemu když moje Xiaomi 14 ještě nedostalo aktualizaci.

1 Líbí se

No, je polovina prosince a moje Redmi Note 13 pro dostalo aktualizaci na Hyper OS… bohužel pouze

na jedničku…

1 Líbí se

Tak nějak, já používám Smart Launcher, ne že bych něco měl proti Hyper OS, ale ty funkce navíc…
Ale ony ty nadstavby výrobců většinou jsou na nic, zatím co 3rd vývojáři vychází z toho co uživatelé potřebují.