Xiaomi HyperOS 2 je tady! Přichází ve jménu bezkonkurenční rychlosti a umělé inteligence, má i vlastního asistenta

Originál článek publikovaný na: Xiaomi ukázalo HyperOS 2. Má být neskutečně rychlý a inteligentní

Xiaomi oficiálně představilo operační systém HyperOS 2 Na starší zařízení se začne rozšiřovat již od příštího měsíce Přináší důležité optimalizace a hromadu novinek souvisejících s AI V Číně dnes probíhá velká tisková konference společnosti Xiaomi. Kromě vyhlížené vlajkové lodě Xiaomi 15 se představuje také dlouho omílaný systém HyperOS 2, jenž přináší důležitá vylepšení na povrchu…

1 Like

Určitě ultra rychle otevírání. Pak má člověk v ruce xiaomi produkt a nestačí se divit jak je to hrozná nadstavba. Ale chápu zdejší fans mi tohle vyvrátí a řeknou že je to rukama. Oky. Tak hlavně že na tom pracovalo 25k inženýrů :smiley:

2 Likes

Pouze 3k inženýrů! :wink:

1 Like

Ale to není o OS, ale o špatné volbě železa.

Xiaomi je vyroben pro inteligentní bytosti. Tak jasně, že nesmíš mít gramlavé ruce a IQ luskouna. Potom ti příteli slouží líp než cokoliv jiné… Jedu v lajně od počátků Xiaomi a nemíním od toho odejít. V současné době Xiaomi 13 T Pro a už čekám na 15 T… :wink:

1 Like

mně tedy Xiaomi14 zatím jako “hrůza” připadá. Jednak blokací googlesmartlock na zařízení pouze od Xiaomi. Jednak hromadou práv a podpráv, které aplikacím je potřeba na různých místech pro správnou funkčnosti udělit. Pixel mi přišel přehlednější. Teď jsem chtěl přidat účet outlook, aby telefon byl propojený s windows. Ve všech telefonech jsou účty na jedmo místě v menu. U xiaomi takové menu není. Musel jsem přidat účet do aplikace link to windows. Drobnosti menší či větší. Pixel uměl ocr kopírování textu v náhledu spuštěných aplikaci(perfektní na kopírování textu nebo části textu z čehokoliv). Xiaomi nic takového nezná. Možná v té dvojce něco bude.

1 Like

Tak kdyz uz nepoberes pocet inzenyru, co pak chces​:grinning::grinning:

Jasně takže jejich marná nadstavba je pro negramlave ruce? Ty musíš bych chytrolin. Tam si tu jejich nedoladenost nech a kochej se s ní :slight_smile: