Originál článek publikovaný na: Xiaomi ukázalo HyperOS 2. Má být neskutečně rychlý a inteligentní
Xiaomi oficiálně představilo operační systém HyperOS 2 Na starší zařízení se začne rozšiřovat již od příštího měsíce Přináší důležité optimalizace a hromadu novinek souvisejících s AI V Číně dnes probíhá velká tisková konference společnosti Xiaomi. Kromě vyhlížené vlajkové lodě Xiaomi 15 se představuje také dlouho omílaný systém HyperOS 2, jenž přináší důležitá vylepšení na povrchu…
Určitě ultra rychle otevírání. Pak má člověk v ruce xiaomi produkt a nestačí se divit jak je to hrozná nadstavba. Ale chápu zdejší fans mi tohle vyvrátí a řeknou že je to rukama. Oky. Tak hlavně že na tom pracovalo 25k inženýrů
Pouze 3k inženýrů!
Ale to není o OS, ale o špatné volbě železa.
Xiaomi je vyroben pro inteligentní bytosti. Tak jasně, že nesmíš mít gramlavé ruce a IQ luskouna. Potom ti příteli slouží líp než cokoliv jiné… Jedu v lajně od počátků Xiaomi a nemíním od toho odejít. V současné době Xiaomi 13 T Pro a už čekám na 15 T…
mně tedy Xiaomi14 zatím jako “hrůza” připadá. Jednak blokací googlesmartlock na zařízení pouze od Xiaomi. Jednak hromadou práv a podpráv, které aplikacím je potřeba na různých místech pro správnou funkčnosti udělit. Pixel mi přišel přehlednější. Teď jsem chtěl přidat účet outlook, aby telefon byl propojený s windows. Ve všech telefonech jsou účty na jedmo místě v menu. U xiaomi takové menu není. Musel jsem přidat účet do aplikace link to windows. Drobnosti menší či větší. Pixel uměl ocr kopírování textu v náhledu spuštěných aplikaci(perfektní na kopírování textu nebo části textu z čehokoliv). Xiaomi nic takového nezná. Možná v té dvojce něco bude.
Tak kdyz uz nepoberes pocet inzenyru, co pak chces:grinning:
Jasně takže jejich marná nadstavba je pro negramlave ruce? Ty musíš bych chytrolin. Tam si tu jejich nedoladenost nech a kochej se s ní