Originál článek publikovaný na: Nastává konečná pro odemčení bootloaderu u Xiaomi | Svět Androida
Xiaomi umožňovalo odemčení bootloaderu po vyplnění žádosti S aktualizací na HyperOS 2.0 se zdá, že tato možnost zmizí Uživatelé by museli sáhnout po neoficiálních nástrojích Xiaomi plánuje vydat už za měsíc novou verzi HyperOS 2.0. Jednou z významných změn bude nová politika společnosti vzhledem k odemčení bootloaderu. Dříve představilo Xiaomi systém, kdy uživatelé mohli bootloader…
Díky za upozornění. No to mě docela zaskočilo. Tak si pohraju s founem ještě před tím než bude aktualizace a nový hyperos 2 do něj nedám půjdu svoji alternativní cestou
To mě vůbec netrápí pokud v mobilu nechci nějakou aplikaci tak ji deaktivuji a ani o ní nevím že tam je
Jenže to spolu vůbec nijak nesouvisí. Odemčený bootloader umožňuje změnit celý systém, to je úplně jiná úroveň zásahu, než deaktivace nějaké aplikace
Jo to vím jen jsem chtěl říct že je to komplikovanější než deaktivovat aplikace které nechci v mobilu
zacnete sledovat co ktomuto rekne ingbrzy na miuios.cz nez budete resit hyperos 2.0 bootloader pro Globalni trhy, je potreba znat politiku xiaomi trochu z jineho uhlu nez jen cinsky, vite z hlavy kolik zarizeni muzete unlocknout rocne? Sledujete xiaomi community?
To pak nepůjde změnit hyperOS zpátky na
Miu.Dělá se to přes
boot?
Děkuji za odpověďi
Chtěl jsem to udělat proto, že se mi rychle vybíjí baterie a někdo tvrdí, že za to může hyperOS, který prý hodně spotřebovává baterku .
Myslíte, že je to pravda?
Děkuji za odpověď
a já si zrovna koupil xiaomi 14. Samozřejmě starý účet několik let mi do třicetidenní čekačky nezapočítávají, tak čekám nových 30 dní(ještě dvacet), jestli mi to milostivě čínan povolí odemknout. To jsem si zase naběhl, s tímhle čínským xindlem. Zlatej Pixel, tam vše běží jak na drátkách. Jako kdysi v pravěku na Xiaomi Redmi3s. Čím víc problémů s odemčením BL bude, tím menší komunita a tím méně “zábavy” a možností.