Originál článek publikovaný na: Xiaomi 15T Pro má šokovat. Takovou kapacitu baterie jsme nečekali
Reklama Xiaomi 15T Pro má nabídnout baterii s kapacitou přes 7000 mAh a 100W nabíjení Telefon bude vybaven procesorem MediaTek Dimensity 9400+ a 1,5K displejem Zařízení by mělo být uvedeno nejdříve v létě jako přeznačená verze Redmi K80 Ultra Loni na podzim Xiaomi představilo vlajkovou řadu Xiaomi 15, kterou brzy doplní vlajkový model Ultra. On…
Sice nechápu proč nepoužili snapdragon Elite, ale chápu že 9400+ je taky špičkový procesor. Já měl tři Xiaomi telefony a nyní mám už přes tři roky 11t pro a uvažoval jsem právě o změně přechodu na 15t pro nebo 15t. Jenže nevím jestli jsem sám, ale s kvalitou telefonů Xiaomi jsem měl vždycky nějaký problém. Kdysi u redminote mi odešel druhý slot SIM karty - opraveno v záruční době. Pak jsem měl nějaké drobné starosti s prvním pocophone . Jinak telefony oba dva špičkový a přesně to co jsem od nich očekával. A nyní mám 11t-pro a od začátku mi blbne 5G síť. Prostě neustále vypadával signál. Musím 5G zkrátka mít trvale vypnutou. Tak čemu to tam mám? Řešil jsem to se servisem. Ono to v podstatě funguje, jen občas ne. A nedávno mi přestal telefon nabíjet. Nevím co mi v tom měnili, ale už to bylo po záruce - nicméně opraveno… Tak se ptám: mám si fakt kupovat ještě Xiaomi a nebo a nebo přestat riskovat a koupit radši spolehlivější telefon: třeba OnePlus?
Manželce jsem koupil ve stejnou dobu Redmi Note 8T a Motorolu OneVision pro sebe. U redmi jsem měnil některé díly a Motorola do teď funguje mechanicky na jedničku, žena má od tchyně také Vision . Akorát jsem musel použít custom rom ta od motoroly měla chyby. Nicméně mechanicky se zdá být ok. Nicméně Xiaomi schválně blokuje gesta pro jiné launchery. Proto nesmí pro mé děti ani ženu stupidní hnusný Xiaomi OS. Max ho hned smazat za custom rom kde vše jde.