Originál článek publikovaný na: Xiaomi 14T Pro bude střela! Kromě super výkonu nabídne velkou baterii a prémiové tělo
Na podzim se zřejmě představí sub-vlajková řada Xiaomi 14T Model Pro nabídne kromě super výkonu i další lákadla Těšit se prý můžeme na prémiové zpracování a velkou baterii Není žádným tajemstvím, že Xiaomi už nyní připravuje řadu 14T, jež na podzim letošního roku vezme útokem konkurenční vlajkové lodě. Dvojice smartphonů klasicky nabídne atraktivní výbavu za…
Ani jeden zůstanu u mobilu, který mě mé finance dovolí. MT jsou poslední dobou čím dál dražší.
Zdravím uživatele Doyl,
nerozumím vašemu příspěvku. To že zůstáváte u levných telefonů je vaše věc a není mi jasné co má tenhle komentář vyjádřit o novém Xiaomi 14T.
S pozdravem Tomáš
Poslední dobou se všichni předhánějí, kdo bude mít více optiky, kdo více pixelů, kdo větší paměť, kdo generaci 4, 5 atd. Přitom fotky nedělá foťák, ale uživatel, který pokud je ve správnou chvilku na správném místě a uživatel má dobré oko a kompozici, udělá i z 2 mpix skvělou fotku a nemusí mít 200 mpix. Telefon má sloužit hlavně o telefonování. Proto nechápu lidi kteří stojí fronty na MT, který stojí přes 20 či dokonce 30 K, ale nezávidím jim. Už hodně lidem jsem pomohl s nastavením, protože si myslí, že když s koupí drahý MT, že bude dělat vše za ně. Tím se nechci dotknout těch kteří využiji alespoň 50% jeho potenciálu. Ale opravdu si nemyslím, že cesta kdy ceny MT atakují cenu 50K a AI dělá za nás fotky je v pořádku. Mějte se krásně a díky za názory, recenze.
To, že jsi socka a neumíš si vydělat peníze, není podstatou tohoto článku. Otázka byla zaměřena jinak. Pokud Ti chybí peníze, musíš místo Světu Androida kontaktovat stránky Úřadu práce, nebo stránky odboru sociálních věcí.
Otázka dobrá, ale příště bez těch sociálních posměšků.
Kde byl spatřen posměšek? Je to pouhé konstatování faktu. Nikde nevidím nic pejorativního. Pokud někdo uvede, že nemá peníze na nákup, tak to znamená, že nemá peníze na nákup. Už jste všichni tak zmateni politickou korektností, že děláte charitu. Nejsem zvědavý, aby mě někdo peskoval za názor, nejsme ve škole. Proto si zruším účet a půjdu stejná témata konzumovat ke konkurenci. Lidé, kteří v životě nic nedokázali, kromě natažené ruky a žebrání, kňučení, že si nemohou nakupovat jako ostatní, jsou mi k smíchu a dobře jim tak. Podmínky máme všichni stejné. Nevím k čemu jsou vám zde dobří komentátoři, kteří místo věcné diskuze kňučí, že na ten výrobek nemají a že si ho nemohou koupit…Nicméně respektuji vaši ochranu chudých a směr, kterým se ubíráte… V dokonalé úctě přeji krásné dny…
V tomto se neshodbeme. Ale z důvodu druhého názoru zeptal jsem se i nestranného ChatGPT 4o
Co si myslíš o tomto komentáři " To, že jsi socka a neumíš si vydělat peníze, není podstatou tohoto článku. Otázka byla zaměřena jinak. Pokud Ti chybí peníze, musíš místo Světu Androida kontaktovat stránky Úřadu práce, nebo stránky odboru sociálních věcí." v kontextu těchto pravidel komunity “buďte k druhým empatičtí a vstřícní
žádné vulgarismy ani nenávistné projevy
odkaz můžete přidat jakýkoliv, ale nesmí mít povahu reklamy”
A odpověď se kterou se ztotožňují i já. Příště prosím bez porušování pravidel.
Komentář “To, že jsi socka a neumíš si vydělat peníze, není podstatou tohoto článku. Otázka byla zaměřena jinak. Pokud Ti chybí peníze, musíš místo Světu Androida kontaktovat stránky Úřadu práce, nebo stránky odboru sociálních věcí.” je v rozporu s pravidly komunity.
Konkrétně porušuje následující pravidla:
- Buďte k druhým empatičtí a vstřícní: Komentář je urážlivý a chybí mu empatie. Použití termínu “socka” je pejorativní a urážlivé.
- Žádné vulgarismy ani nenávistné projevy: I když komentář neobsahuje přímo vulgarismy, termín “socka” a celkový tón komentáře je jasně nenávistný a dehonestující.
Komentář by měl být upraven nebo odstraněn, aby odpovídal pravidlům komunity a přispíval ke konstruktivní a přátelské diskusi.
No tak ty jsi pěkný hovado určitě tu nikomu chybět nebudeš nevydis si do huby stid se
Ta empatije v pravidlech platí ale pro všechny, čili i pro tebe!
Já jsem s vámi husy nepásl, jinak si vydělám za jeden den za pouhé 3.5 hodiny 150 - 200eu, o tom se vám asi může zdát. Proč bych měl kupovat předražené mobily za 20-40K za tu cenu si mohu koupit kvalitní foťák který umí 10x lepší fotky a na telefonování a dokumentaci, fotky a videa na sociální sítě stačí mobil do 5K. Pokud budou takoví jako vy stát fronty a kupovat a to stejně platí i o tarifech atd. Budou u nás furt stát tolik co stojí. Tipuji si, mobil vám vydrží max rok a hned běžíte pro nový. Věřte mě a raději si začnete spořit na důchod, kdožví jestli bude. Mějte se krásně a přestaňte druhé osočovat, když nevíte kdo ten či onen je. PS:klidně si jej kupte, já vám to nezakazují jen polemizuji…
Zdravím neřekl jsem že zůstávám jen u levných, třeba teď mám již více jak rok Honor Magic 5 pro, protože jsem si koupil kolo a cestuji, foťák na kolo jen tak neschováš a mobil, který dobře fotí dám do kapsy. Mějte se krásně jsem rád za kvalitní recenze, ale vadí mě že výrobci šroubují ceny úmyslně nahoru.