Originál článek publikovaný na: Xiaomi 14T Pro parádně zlevnilo! Nabízí skvělý výkon a brutálně rychlé nabíjení
Reklama Xiaomi 14T Pro ve verzi 12/512GB nyní stojí pouhých 13 999 Kč u prodejce SPACE Telefon nabízí výkonný čipset MediaTek Dimensity 9300+ a 120W drátové i 50W bezdrátové nabíjení Oproti základnímu modelu disponuje lepší sestavou fotoaparátů Leica a certifikací IP68 proti vodě Několik dní nazpět jsme vás informovali o příjemném snížení ceny smartphonu Xiaomi…
Pořád je to malý čínský špionek za dumpingovou cenu, aneb jak udělat čínské špionky ne moc nápadným způsobem všudypřítomné. Za poloviční cenu by to bylo moc okatý a za plnou cenu by si to nikdo nekoupil.
1 Líbí se
Ty budeš kluku taky takový špionek, co si myslí že někoho zajímají tvoje hambatý filmečky
Ale vždyť má John pravdu. Proč se tak certite pane Kašík? Já nemám nikoho kolem kdo by dal za činu 30k hrozný OS neskutečně hrozná podpora. Chyb je tam jak máku ale hlavně že za půl roku už mají třetí verzi Hyperos za dveřmi co? Ještě že mám možnost si vše v té Číně vyzkoušet. Vychvalované foto ala ultra 15 mi stačilo. Díky fakt ne.