Originál článek publikovaný na: Nejrychlejší Android telefony současnosti: AnTuTu zveřejnilo listopadový žebříček
AnTuTu zveřejnilo listopadový žebříček nejrychlejších Android telefonů Zlato náleží herní novince ASUS ROG Phone 9 Pro se Snapdragonem 8 Elite Hned za ním se umístila dvojice mobilů s čipem MediaTek Dimensity 9400 Benchmarkovací platforma AnTuTu zveřejnila svůj tradiční žebříček nejrychlejších Android telefonů současnosti. Listopadové tabulce kraluje herní dělo od ROG Phone 9 Pro od tchajwanského…
Žádnou. Neboť i ten nejslabší telefon je pro mě výkonnostně dostačující. Takže u výběru se zaměřuji na výdrž a kompaktní rozměry.
Velkou! Protože ho používám za Ntb Dell, který mi ukradli. Bohužel v této situaci(inv.vozík,bez chůze),nemám na to abych si nadupanej telefon dovolil. O telefony Xperie Sony, Samsung S9+ a další, jsem v průběhu času, za různých okolností přišel(zloději). NB
Ohledně zlodějů bych zauvažoval o lokalizaci ukradnutého telefonu, který pak najde policie. Už jsou na to aplikace.
Nejako sa tam stratil realme gt7pro…
Autor článku zaspal.
Už začátkem listopadu byl králem
Red Magic 10 Pro Plus - benchmark 3116126
Snapdragon 8 Elite
24 GB RAM, ROM 1TB,
Android 15
špičkový Amoled od BOE 1,5 K, 144Hz
křemíko-uhlíková baterie 7050 mAh