Vodafone přináší chytrý set-top box se špičkovým zvukem. Láká na Android TV a Dolby Atmos

Originál článek publikovaný na: Vodafone přináší chytrý set-top box se špičkovým zvukem. Láká na Android TV

Vodafone TV Play nabízí reproduktory Bang & Olufsen s podporou Dolby Atmos Set-top box funguje i jako Bluetooth reproduktor a běží na systému Android TV 14 Zařízení podporuje 4K video, HDR10 a Wi-Fi 6, pronájem stojí 150 Kč měsíčně Operátor Vodafone přináší na český trh nový set-top box TV Play, který láká především na špičkové…

Dobrý den proč píšete nesmysly?Setobox mám doma,žádný Android 14 nemá a neběží na něm.Z výroby měl Android 10 a po aktualizaci má Android 11 a to je vše.Android 14 má tento setobox pouze v Německu,tam jsou totiž daleko náročnější zákazníci.
Jirka Ústí nad Labem.

Pěkné dopoledne, při psaní článku jsem vycházel z tiskové zprávy společnosti Vodafone, kterou nám zaslalo její české zastoupení.

Ve zprávě konkrétně stojí:

Rozměry boxu jsou 171 x 171 x 68 milimetrů. RAM má 4 GB, úložiště 16 GB a o chod zařízení se stará procesor Quad-Core 2,6 GHz B53/A53. Operační systém je ve verzi Android TV 14, bezdrátové připojení Wi-Fi 6 2x2 Dual Band, připojení Bluetooth 5.x. Box umí 4K video, HDR10 a zvuk Dolby AC-4.

Pěkné odpoledne,

poté, co jste nám napsal, jsme se pokusili informaci ověřit přímo u Vodafonu a chyba se vyskytla na jejich straně. V TZ sice hovořili o čtrnáctce, ale ve skutečnosti zařízení skutečně využívá jedenáctku. Update na Android 14 je ale podle výrobce v plánu.

Článek jsem tedy opravil a vám děkuji za upozornění.