Vodafone neuvěřitelně zlevnil internet. Ten nejrychlejší dostanete za 199 Kč

Originál článek publikovaný na: Vodafone neuvěřitelně zlevnil internet. Ten nejrychlejší dostanete za 199 Kč

Mobilní operátor Vodafone zlevnil svůj internet na doma Nabídka platí pouze do 10. listopadu Za pouhých 199 Kč můžete mít internet s rychlostí stahování až 1 Gb/s Jen málokdo se doma obejde bez internetu. Různé typy připojení nabízejí všichni mobilní operátoři i různé specializované společnosti. Ale obvykle se nedostanete pod cenu 400 Kč měsíčně. I…

1 Like

Proč proboha v době optiky nestále provideři nabízí agregaci 1:10 a v tomto případě u nejvyššího tarifu ještě horší? Nechápu. Jinak slušná nabídka.

1 Like

Jasně, pro chytrou domácnost jedině gigabit, protože s pomalejším internetem je hrozně ta domácnost pomalá…make sense.

1 Like

Toho asi moc nevíte na čem jede Vodafone.

Mne pobavilo v článku že si můžu pořídit modem.
Nemůžu, musím.

Dobrý den, nemusíte optika se stejně mění na metaliku a mě to běží na asus rt-ac66u . Jen do WAN se dá VF jméno a heslo VF , mtu/mru 1492, ověření PPP auto. A půjde to.

Pokud mají rozvody jen v koaxiálním kabelu tak musím mít ten jejich.
To jsem nevěděl že někde mají rozvody ukončené RJ45, to bych uvítal a nemusel bych platit za ten jejich modem který jenom topí.
Vím že někde mají optiku až do bytu.

1 Like

Vodafone? vždyť to rozumný člověk neveme, výpadky, pomalé, jsem rád, že jsem našel jiného poskytovatele, dokonce ani telefon bych už od nich nechtěl,je rok 2024 a nemají všude pokrytí,dokonce doma není signál.

No popis v článku začíná od 250,přitom nadpis článku je nabízí od 200.

Já fakt nechápu že když někdo dá giga down, tak k tomu dá up 60?! Wtf co to jako je? Kdyby 600 či 500 ok beru ale 60, jako vážně?

Holt je to dané technologií, pokud vím. Proto jsem od nich odešel, jak to bylo jen možné. A to jsem díky bydlení v novostavbě neměl problémy s kvalitou připojení.

Dobrý den, Martine, v článku píšu, že je teď internet od Vodafonu v nabídce za 199 Kč. Číslovka 250 tam nikde nefiguruje.