Originál článek publikovaný na: Vodafone podstatně zlevnil tarify! Ten nejlevnější pořídíte už za 349 korun
Vodafone přichází se zajímavým zlevněním neomezených tarifů Do akce zařadil i nový tarif Red Basic Lite s 3 GB dat a neomezenými hovory za 349 Kč měsíčně Časově omezená nabídka platí od 10. dubna do 31. května 2025 Na trhu s mobilními tarify to zase vře. Vodafone právě oznámil celou paletu slev, které stojí za…
Neomezené množství dat s tragicky malou rychlostí je jako mít prázdnou dálnici s tím, že musíte po ní jít pěšky. Prostě při malé rychlosti těch dat nikdy moc nespotřebujete.
V základu asi souhlas, ale těch 10 Mb/s mi pro mobilní používání přijde docela v pohodě.
Tobě ne?
Co je na tom tak úžasného, zrovna dnes jsem přešel ke GoMobil za 299 mám 3.5GB + data nonstop, neomezené volání a 100sms.
Jak už tu někdo psal, ty rychlosti internetu jsou tragické. Do nedávna jsem měl omezení na 10mbit a musím říct, že jsem rád, že jsem se toho hendikepu zbavil. Pro běžné prohlížení internetu asi OK, ale na přehrávaní streamovaného videa už je to málo. Teď nemyslím videa na youtube, která jsou zkomprimovaná tak, že z původní velikosti např. 6GB je video o velikosti 100mb. Myslím videa bez komprese. Tam už to chce aspoň těch 20mbit. A to nemluvím o downloadu velkých souborů (FTP, cloud…). Na druhou stranu, teď mám neomezenou rychlost, ale třeba zrovna konkrétně Vodafone má tak mizerné pokrytí 5g, že se na většině míst, kde se pohybuji nedostanu přes 20mbit. A to nemluvím o nějakých Kotěhůlkách, ale o městech nad 30k obyvatel. Dokonce i v okrajových částech Prahy ta rychlost dost kolísá. Při začátku downloadu to sice jede třeba 100mbit, ale v zápětí se to stejně zpomalí na 15. Prostě v ČR asi vždycky budou mizerné služby za hodně peněz.
3.5GB ti na data měsíčně stačí? Mě by už určitě nestačilo
Vyjádřil jsem se k těm 4 Mb/s. V reálu to pak dělá 2. A jsou i neomezené tarify s 256 kb/s.
Miluju tyhle ceny podmíněné pořízením internetu. Před časem jsem s nimi Vyjednával tarif a sami mi přiznali, ze mi mohou nabídnout za stejnou cenu horší parametry než. Můj aktuální poskytovatel.
A když manželka přecházela k jinému operátorovi (hrazeno zaměstnavatelem) najednou se můžou zbláznit a co hodinu posílají sms, ze si to má rozmyslet…