Originál článek publikovaný na: Velké zklamání! Samsung prozradil, kdy vydá očekávané One UI 7
Plánované vydání aktualizace na One UI 7 a Android 15 se výrazně posunulo Navzdory někdejším zprávám si počkáme ještě poměrně dlouho Beta verze má vyjít koncem roku, stabilní build až s řadou Galaxy S25 Dle mnohých dřívějších zvěstí jsme se první veřejné beta verze nadstavby One UI 7, s níž by na chytré telefony od…
Trošku to jde s nima z kopečka dolů. Njn nestíhají vydávají nesmyslné 6.1.1 a pak se tomu ani nedivím. Bohužel.
Tohle jde za Google, Android 15 měl zpoždění a nemají ho ještě ani Pixely.
1 Líbí se
Je mi to asi fuk popravdě, mám v plánu jít v lednu nebo únoru do Vivo X200 Pro, takže svůj téměř 2 roky starý Galaxy S23 Ultra pošlu dál a jestli to bude s OneUI 6.1 nebo 7.0 je mi fakt jedno
Samsung už nechci, protože totálně rezignovali na vývoj, S24U nemá prakticky žádné vylepšení oproti S23U a S25U na tom bude podle všeho stejně. Jde mi hlavně o foťáky a tam Samsung ztrácí stále víc.
1 Líbí se
Žiadne vylepšenie tiež:
- 7 rokov podpory
- Rýchlejšia uzávierka (333 ms → 238 ms)
- 2600 nitov displej
- Plochý displej
- Gorilla Glass Armor (viac odolné voči škrabancom, 75 % menej odleskov - obrovský rozdiel, osobne som porovnával S23U a S24U na priamom slnku a S23U vypadal jako IPS)
- 15 % viac batérie vďaka optimalizáciám
- 12 % lepšie odozva na dotyk
- Snapdragon 8 gen 3 (Lepší ISP, rýchlejšie CPU, GPU, NPU, Wifi 7…)
- 4K60 prepínanie objektívov počas natáčania
- 4K120
- 24 mp mod v Expert Raw
- HDR fotky
- Titánový rám
- Menšia selfie kamerka
- Menšia brada/symetrickejšie rámčeky
- 1.9x väčšia odparovacia komora
- Nový 5x zoom (vykrytie miesta medzi 3x-10x), nádherné portrétne fotky
- 8K video na 5x zoome
- Pridaná možnosť 2x zoomu v SuperSteady
- M13 panel, tenší, viac efektívnejší, ztenšil mobil o 0.3 mm