Největší update v historii Samsungu! One UI 7 má překonat veškerá očekávání, co všechno víme?

Originál článek publikovaný na: Největší update v historii Samsungu! One UI 7 má překonat veškerá očekávání

One UI 7.0 má být největším vylepšením v historii mobilního softwaru Samsungu Očekává se výrazné zlepšení stability systému a plynulosti animací Beta verze One UI 7.0 se zpozdila, ale mohlo by to být ku prospěchu uživatelů Samsung přehodnotil své plány a z původně plánované červencové bety systému One UI 7 založeném na Androidu 15 nakonec…

Čekam velké zklamání. Co jsem si vyhledal na webech z pár videí to nevypadá na nic světoborného. Krom těch animaci nejsem z ničeho teda paf. Ale tak nalákat lidí musí o tom žádná.

1 Like

Jako jo no :smiley: Mě to přijde poslední dobou čím dál větší omalovánka

Ještě že se dá dost věcí nastavit přes goodlock👏🏼

Je to jako s Androidem 11 na 12, 12 na 13… atd. Všichni jsou nádržení anve finále si tech změn 95% lidí nevšimne, neregistruje, ignoruje a je jim to nakonec fuk… ale to hajpování předtím vždycky vzbudí takové očekávání… to musíš mít, sice ti to reálně k ničemu nebude, ale pro ten pocit… hele já to mám. Nedávno do svého starého Note9 dostal Android 14 a poslední záplaty abych zjistil, že co šlo na 12tce už tady nejde… pravda kompenzuje to výdrž baterky, ale stejně až nekdy bude nálada, dam tam android 9.