V Alze koupíte šikovný stojánek na mobil za pár korun, nyní v akci

Originál článek publikovaný na: Alza nabízí šikovný stojánek na mobil za pár korun

Praktickým, ale často podceňovaným příslušenstvím je přenosný stojánek na mobil Využijete ho třeba v restauraci, kde se pak pohodlněji čte text nebo sleduje video Uplatnění najde ale i v kanceláři, mobil se pak nepovaluje náhodně po stole Různých šikovných pomůcek k mobilům není nikdy dost a jednoduchý, ale přitom šikovný stojánek na mobil se může…

Podobné stojánky (různé typy, tvary i velikosti) mají ve vietnamských obchodech za 19 až 49 Kč. :grin:

2 Likes

Budeme velice rádi, když nám je vyfotíš a pošleš tip, kde je koupit :slight_smile:

1 Like

Jenže od nich stojí vše za ho … nemáš od nich i mobil? :smiley: ani bych se nedivil.

Vtipné je že ať to koupíš u Vietnamců nebo v kameném obchodě nebo online tak je to furt jeden výrobce :joy: ale cena je trochu premřemrštěná to je stejně jako když si koupím třeba ochranné sklo na mobil na Ali expresu tak ho budu mít 2x za 100 Kč ale ten samí tu koupím 1 kus za 500 Kč

1 Like

Přesně. Používáme doma plastové skládací stojánky na mobily s měnitelným náklonem (máme je na čtečky e-knih), koupené před dlouhými lety z Alíka za 8,60 kus. U nás jsem tenkrát viděl prodávat tytéž přes 90 Kč. Zajímavé je, že ty “šmejdy”, koupené zoufale levně a denně používané, fungují i po sedmi letech pořád spolehlivě a není na nich znát žádné opotřebení.

Koukám na Alíka a pořád existují, našel jsem je v několika barvách za 0,46 Kč. :slight_smile: Cenu zabíjí doprava za 13,83 Kč, ale když jich koupíte víc…

2 Likes

Mám vám fotit vietnamská tržiště??? :-)))

Pokud ho chceš kupovat tak ano :), jinak bude stačit tebou zmíněný stojánek i s cenovkou. Díky

1 Like

Ikea, 29Kč…ten bambusový oboustranný.

1 Like

Dáš odkaz prosím? Ať nemusíme hledat.

Ten byl dobrý tam a něco fungovat po sedmi letech. A pak bych si to nikdy asi nesměl koupit abych tomu uvěřil. Alík skoro samej šrot bohužel.

Od nich beru to, co není elektronické. :slight_smile:

Jak co. Musíte umět vybrat.

Mám od nich třeba multimetr UNI-T, chodí perfektně a je bytelný. Ovšem kupte si Aneng nebo Bside a uvidíte, co je to šmejd. Nabíječku do auta - výborná. Nabíječku do zdi - nic moc. Měl jsem od nich i mobil Umidigi, taky chodil normálně. Tester zásuvek - chodí dobře, ale vymyslel bych ho líp. Novou klávesnici k notebooku - normální. Pájecí stanici KSGER, pájecí hroty - perfektní. Koupil jsem tam desítky věcí, pětkrát mi zboží nedorazilo - čtyřikrát mi vrátili peníze. Jednou jsem přišel o dvanáct korun.

Podle mě je lépe nakupovat tam, než na Temu nebo na Allegru.

Ale prosím tě, objednal jsem z Alíka třeba telefon co držím v ruce, stejně tak i předchozí a Jirko div se ale on funguje. Neuvěřitelné že? :rofl::grin:

No přesně tak, hlavně nechápu tuhle dobu, budeme recyklovat a šetřit a pak si koupíme bez problémů kus plastu za stovku nebo rovnou za 500 protože na to přeci mám. Na Allegru jsem nakupoval protože to jinde neměli, Třeba tam měli levnější díly na okapy. A Temu nikdy, už jen kvůli jejich agresivnim reklamám.