Originál článek publikovaný na: Tipy z Číny: Mobilní příslušenství, které možná neznáte
Vítejte u dalších tipů na zajímavé zboží z čínského online tržiště AliExpress. Tentokrát nám „padlo do oka“ několik zvláštních kousků mobilního příslušenství, o kterých jste doposud možná vůbec nevěděli. Tak se nechejte inspirovat, třeba se bude některý hodit… [alert-note-svetandroida title=“Evropské sklady, daň a clo“ icon=“alert“]Prodejní portál AliExpress již začal plošně využívat přímé zdanění v evropském…
Hele testuješ ty věci, nebo to jen najdeš na Alíku a dáš jako typ… nic ve zlém, jen by mě to zajímalo. Díky
Ahoj, kdyby kolega ty věci testoval, byl by článek označený jako test, nebo recenze.
Jsou to tipy, předvýběr atd.
Ahoj. Někdy jsou v tipech věci, které mám doma nebo vyzkoušené. Případně alespoň danou značku nebo podobný produkt. S ohledem na periodu vydávání a vlastnost některých věcí je ale nereálné dávat tipy jen na to, co mi / nám prošlo rukama.
Tak se u neznámých věcí snažím doporučovat alespoň na první pohled rozumné, cenově zajímavé a současně nepodvodné produkty (že třeba malý reproduktor nemá 2000 W nebo kapesní projektor nezvládne kvalitně promítat třímetrovou úhlopříčku za dne venku na zahradě).
Zároveň se dívám na případné české ceny, pokud se produkt prodává i na našem trhu. Aby byl tip opravdu zajímavý i cenově (třeba i jen díky dočasné slevě).
Občas se určitě může stát, že nechtěně doporučím nekvalitní nebo špatně popsanou věc, i když se dívám i na hodnocení, ale je toho snad minimum. A jsem rád, když to někdo po vyzkoušení napíše třeba i sem.
Já se jen ptám z důvodů, že se mi treba líbí ten držák na ruku, ale dát do toho s24u aby pak zkončil jako můj note 9 na držáku na kole včera. Kdy jsem zabrdil, ale telefon pokračoval vpřed a pak jsem se jen díval jak jede po asfaltu…
Ale to je moje chyba, mám z Aliku treba držák na telefon ke stativu, ale ten stal cca 500.- a to je solidní kousek, kde nemám strach připnout s24u bez pouzdra.
Taky už mi mobil takhle jednou letěl. Určitě nedoporučuji dávat velké a těžké telefony do čehokoli, co má jen dvě “packy” bez dalšího jištění.