Originál článek publikovaný na: Ulefone Armor 29 Ultra je šílenost! Má 21 200 mAh baterku, noční vidění a vysoký výkon
Ulefone Armor 29 Ultra přichází s baterií o kapacitě 21 200 mAh a váží skoro 700 gramů Telefon má dva AMOLED displeje, noční vidění a svítilnu s 570 LED diodami Pod kapotou pracuje Dimensity 9300+ s 16 GB RAM, cena startuje pod 1000 dolary Ulefone pokračuje v tom, v čem je nejlepší – vyrábí telefony,…
A přidá za ty peníze NULA aktualizací +chyby co nikdy nebudou opraveny
Na no name ulefone mobily nedáme dopustit použivame je dělá rodina od nepaměti, sama mám ulefone 14 již5 6let. Jako nový mi spadl ze střechy auta na kruhači letěl 10m řidič busu to viděl a stejně ho omylem přejel zadním kolem. A stejně z něj pišu tuto recenzi, nevím co v něm mám za android ale aktualizace fungují, má blbej foťak, ale já si ho kupovala kvůli baterce 5400 mAh stale výdrži při bežnym používání 3dny, mám v něm finančni i fitnes aplikace. Když dám dětem hospod v autě tak to je tak na 6hodin I s Bluetooth do rádia. Takže brzy si koupím 27, 29nepotrebuji a koupim ji v Polsku nebo z Číny je to levnější… jo a ty moje rozmlácený postranní tlačitka již nečtou otisky, ale mačkaj furt! Možná když jim udělám cresh test tak ho dostanu zdarma
Myslete si co chcete Vaše stavbyvedoucí
Nesuď knihu obalu. Potom co mi jeden telefon spadl so ČOVky tak jsem chtěla jen levnej telefon a mám starši ulefone již dloouho
Konečně vidím telefon, který by mohl vydržet alespoň jeden celý den navíc ani dle parametrů by nemusel být moc omezen ve výkonu.
Blackview N6000 mi vydrží vytížený celý den a to nabíjím do 80% aku, večer je nad 20%