Trápí vás letní vedra? Vyzkoušeli jsme nový ventilátor Xiaomi Smart Tower Fan 2, oceníte automatizace i nízkou spotřebu

Originál článek publikovaný na: Vyzkoušeli jsme ventilátor Xiaomi Smart Tower Fan 2: Oceníte automatizace i nízkou spotřebu

Xiaomi Smart Tower Fan 2 EU překvapuje tichým provozem a skutečně nízkou spotřebou Chytrá integrace do Xiaomi Home má praktický přínos v podobě automatizací Oproti mobilní klimatizaci nenabídne skutečné ochlazení, jen příjemný vánek – ale také nestojí 7 tisíc Poslední dobou recenzuji hlavně telefony a tablety. Proto jsem s chutí sáhl po něčem jiném –…

Tak já mám tu verzi EU a používám to dokonce skoro stejně jako Vy a můžu potvrdit to, co píšete a jedním rozdílem a totiž tím, že můj vůbec nezlobí ani nevibruje. Prostě jen připojím k základně od Xiaomi, nastavím spolupráci s teploměrem (mimochodem stejným) a vypouštím to z hlavy, protože to prostě funguje a není třeba nic řešit. A nejvíce mám rád terasu a ve vedru to honím naplno a doufám, že to něco sníží, jeden stupeň je myslím dobrý odhad. Fučí to mnohem více než klasický větrák. Je to prostě povedený výrobek.