Konec vedrům v domácnosti: Xiaomi přišlo s novým chytrým ventilátorem

Originál článek publikovaný na: Nový chytrý ventilátor od Xiaomi má zatočit s vedry v domácnosti

Xiaomi představilo nový sloupový ventilátor Smart Tower Fan 2 Lze jej integrovat do ekosystému produktů chytré domácnosti Slibuje tichý chod a simulaci přírodního vánku různých druhů Xiaomi na globálním trhu oznámilo nový sloupový ventilátor, který se pyšní inteligentními funkcemi a můžete jej integrovat do svého ekosystému smart home produktů. Novinka s označením Smart Tower Fan…

1 Like

Na chlazení domácnosti se používá už léta klimatizace. Vyhoďte všechny tyto podivné pseudoredaktory a nedovolte jim ohlupovat obecenstvo. Opravdu všechny, co článek to nesmysl

3 Likes

Ano, pořídil jsem si předchůdce, Xiaomi Smart Tower Fan. A je to opravdu super větrák. Máme ho v ložnici a přes léto jede téměř každý den.

3 Likes

Akorát zvyšuje teplotu v návaznosti na proudění vzduchu, klimatizace je na chlazení.

Já nevím jak ostatní , ale já jsem se z článku nic nedověděl. Jen že má 350 lopatek , 100 nastavení. Jaké má ovládání, jestli se ovládá přes APK v mobilu. Jakým způsobem zchladí místnost ve které je 35°C , jestli se do něj dává led, voda , zda má filtr, ionizaci, jakou má spotřebu a kolik stojí.
Prostě o ničem sorry, takový článek by vytvořil i můj 6 vnuk lépe…

Obecně žádný ventilátor sám o sobě nechladí, pokud tedy nemá i jednotku na odpařování vody. Ale obecně to tak vnímáme, jelikož naše tělo tak lépe odvádí teplo z povrchu těla.

Myslím že Adamovi trochu křivdíš, nebo jsi nepozorně četl.

• ovládání je přes aplikaci, jak ukazuje obrázek, nebo manuálně pomocí tlačítek přímo na ventilátoru (asi by se do článku dalo doplnit)
  • ventilátory přímo místnost nechladí, viz. moje předešlá reakce
  • led ani voda se do něj nedává, jinak by to bylo v článku uvedeno
  • o filtru se ani samotný výrobce moc nerozepisuje (ale nejspíše bude HEPA), ale mrkni sám Xiaomi Smart Tower Fan 2 - Xiaomi Global
  • ionizaci asi nemá
  • spotřeba v článku opravdu chybí (spotřebuje pouze 1 kWh)

Musíš mít opravdu nadaného vnuka :wink: