Tohle nesmíte minout! Xiaomi otevřelo nový e-shop a láká na šílené slevy

Originál článek publikovaný na: Xiaomi se snad zbláznilo! Otevřeno nový e-shop a láká na šílené slevy

Xiaomi v Česku spustilo nový e-shop přímo na doméně Xiaomi Česká republika | Jediné oficiální stránky | Mi.com Láká na fantastické slevy, dnes můžete sehnat skvělý náramek za 449 Kč Příští týden půjde pořídit vynikající tablet Redmi Pad Pro o 2,5 tisíce levněji Jak jsme vás již dříve informovali, Xiaomi dnes v České republice spustilo nový oficiální e-shop. Nachází se přímo na adrese…

Akorát, když jsem rychle mrkl na jejich reklamační podmínky, tak byly takové podivné, nesrozumitelné a plné překlepů. No, nevím, nevím.

Mohl bys prosím uvést nějaké příklady? Díky

Společnost Xiaomi se může rozhodnout pro výměnu, pokud žádáte o opravu, nebo se může rozhodnout pro opravu, pokud žádáte o výměnu, pokud je splnění podmínek upro přizpůsobení produktu (produktů) kupní smlouvě způsobem, který jste si zvolili, není možné, nebo by pro společnost Xiaomi znamenalo nadměrné náklady. Pokud by náklady na opravu a výměnu byly nemožné nebo nadměrné, společnost Xiaomi má právo odmítnout uzpůsobit produkt (produkty) kupní smlouvě.

Díky, o rychlý rozbor jsme požádal nové a “chytřejší” ChatGPT o1 a tady je výsledek:

V uvedeném textu se vyskytují některé jazykové nepřesnosti:

1. “upro přizpůsobení” - Pravděpodobně se jedná o překlep. Správně by mělo být “pro přizpůsobení”.
  2. “náklady na opravu a výměnu byly nemožné” - Náklady nemohou být “nemožné”. Vhodnější by bylo napsat “pokud by oprava nebo výměna byla nemožná nebo náklady nadměrné”.
  3. “uzpůsobit produkt (produkty) kupní smlouvě” - Obvykle se používá výraz “uvést produkt (produkty) do souladu s kupní smlouvou” nebo “přizpůsobit produkt kupní smlouvě”.
  4. Dlouhé a složité věty - Text obsahuje velmi dlouhé věty, které mohou být pro čtenáře matoucí. Bylo by lepší věty rozdělit a zjednodušit pro lepší srozumitelnost.
1 Like

Kolik třešní, tolik višní. :slightly_smiling_face:

Zdravím, nějak mi z té (neobvyklé) prezentace nevyplynulo, jestli jsou hodinky v češtině. Děkuji.

Ahoj, který konkrétní produkt máš prosím na mysli?

Konkrétní hodinky jsem si ještě nevybral. Ale zajimaly by mě např Xiaomi Watch 2 nebo Redmi Watch 3 Active
D.