Tohle je 10 nejčastějších problémů s One UI 7! Na některé máme řešení

Originál článek publikovaný na: Tohle je 10 nejčastějších problémů s One UI 7! Na některé máme řešení

Reklama Samsung vydal po dlouhém čekání aktualizaci One UI 7 pro Galaxy S24 a Flip/Fold6 Uživatelé jsou vesměs spokojeni, přesto se nějaké problémy objevily Prošli jsme oficiální fórum a vybrali ty nejčastější, pokud možno včetně řešení Jako každý rok, kdy probíhá aktualizace na nový systém, se obsah příspěvků na sociálních sítích a diskusních fórech změnil…

Na nejnovější verzi nikdy nespěchám. Vždy si tak půl roku počkám než přejdu na novou verzi. Jinak titěrnost údajů v horní liště mi vadila vždy. Proto mám na hodiny i stav baterie widget.

Ty kráso puk roku lituji.

Na mě S24U vše sviští jak má. Jediný problém kterého jsem si všiml je ta animace pro odemčení obrazovky která je divná. Jinak nic ze zmíněných problémů moji vlajku fakt netrápí. Aktualizují snad pokaždé hnedka i když jsem teďka váhal ale stejně jsem hnedka nahodil a nelituji. Jsem max spokojen a dost mě i překvapily ty odladěné animace za mě paráda. A ani mi neva že to tak trvalo.
Jinak hodně pochybuji že by se jednalo o vlastnost té opožděné zhasnute obrazovky, když na UI 6.1 se nic takového nedělo. Aspoň ne u mě ani koho v okolí co má S24U.