Originál článek publikovaný na: Znáte tenhle trik? YouTube Premium pořídíte za 45 Kč bez VPN
YouTube Premium i další služby si můžete pořídit mnohem levněji Pomyslným klíčem je VPN a objednání služby z jiné země Ušetřit můžete ale i skrz rodinné předplatné, což je jednodušší a etičtější varianta Zřejmě každý z nás si v dnešní době předplácí nějakou internetovou službu, ať se bavíme o poslechu hudby, streamovacích službách jako Netflix…
Ad block anebo prohlížeč Brave řeší vše. Rychlé, bez reklam a úplně zdarma. A žádné obcházení, když jen využívám aplikace z Google Play.
Proc je pro tebe Jirko těžké dát 45 Kč měsíčně za službu, kterou evidentně využíváš?
Evidentně nejspíš neplatí pro to že to jde i jinak, všichni ví že to zpoplatnění udělali schválně aby z lidí vytáhli více peněz on ten google je vlastně chudák stejně jako meta čím více mají tím více chtějí darmožroti
Takže jestli správně chápu tvojí analogii, jen proto že Google je velká, úspěšná a bohatá firma, nezaslouží si za své produkty zaplatit? A to ti ani v případě, že jsou ti ku prospěchu a využíváš je?
To jsi tím chtěl říct, nebo jsem tě špatně pochopil a dovysvětlíš nám to?
Tím vlastně nepřímo přiznávají, že se jim vyplatí i člověk za 25 Kč a i za tuto cenu je to pro ně výdělečné.
Já youtube nepoužívám nemám důvod z mobilu jsem ji smazal (deaktivoval) aplikaci a v pc to také nemám
Protože nemám v okolí 6 lidí. Mně zajímá jen to, co můžu mít jako jednotlivec.
A nebo si koupím rodinné YouTube Premium přes VPN. Já nakupuji už přes rok v Turecku a funguje to výborně.
Rád bych upozornil na jeden nešvar.
Jestli do toho půjdete, tak bacha na to, koho v “rodině” na účtu už máte
Před pár roky jsem vnučce koupil tablet na nějaké ty edukativní hry. Založil jsem ji nový účet od Google a aby ji třeba na YT nenaskakovali nějaká nevhodná videa, tak jsem ji založil děcký účet s tím, že jsem si ji musel vložit do rodiny.
No a tablet už dávno není, vnučka má mobil od rodičů a pravděpodobně s jiným účtem.
No a ten účet co jsem ji zakládal mi blokuje jedno místo pro sdílení Premium Family.
Jenomže děcký účet nejde z rodiny odebrat!
Rodina nelze smazat (a vytvořit nová) protože je v ní neplnoletý člen.
Když jsem její profil chtěl “zplnoletnit” přepsáním roku narození, tak to taky nejde, protože účet je děcký a proto tam nemůže být plnoletý člen.
Takže jediný způsob je, dítě převést na jiný účet. Jenomže Google dělá, jako bych tu vnučku dával div ne k adopci. Milion ověření a 7 dní na převod!
Převedl jsem ji na jiný svůj Google účet. Za 7 dní mi má na něj přijít info o převodu a pokud ho potvrdím, bude účet převeden.
A to nemám jistotu, jestli se to místo tím uvolní, protože Google
Jen pro info - leta si platím Premium. Dnes jsem na základě tohoto článku upgradoval na Family s tím, že se podělím s kolegy v práci.
S tím že se algoritmus brzo naučí co posloucháte a co ne při výběru cizí země úplně nemůžu souhlasit. Měl jsem rok indické předplatné a modlil jsem se aby to brzo skončilo, protože do novinek v YouTube Music včetně kategorie nově vydané mi chodili samé indické songy. Bylo úplně jedno kolik disliků jsem dal, další týden tam byli znova. U klasického YouTube jsem si toho ale nevšiml, šlo pouze o YT Music
Jedu rodinu přes argentinu a pohoda. Zajímalo by mě jen, jestli někdo rozchodil Google One přes jinou zemi levněji?
Blbé je, že si v rodině platíme Google Workspace kvůli e-mailu na vlastní doméně a tyhle účty nejde do rodiny spojit
Fascinující jak tu chcete někoho očerňovat. Chcete etické otázky, proč je cena v každé zemi jiná? Proč mě má zajímat kolik vydělá švéd nebo ind. Proč google přeprodává naše data, proč není anonymní mod v chrome anonymní atd atd.. Až bude jedna strana morálně čistá tak pak můžete moralizovat.