Originál článek publikovaný na: Telefony Sony XPERIA skončí! Co se stane v roce 2025?
Na internetu se objevily první informace o modelu Sony XPERIA 1 VI V druhé polovině roku by měla následovat kompaktní Sony XPERIA 5 VI Telefony Sony XPERIA skončí, Sony ale telefony naštěstí dělat nepřestane Telefony Sony Ericsson XPERIA a Sony XPERIA mě provázely spoustu let, vlastně neexistoval model, který bych doma kratší nebo delší dobu…
Xperii 1 VI nahradí kompaktní Xperia 1 VI? Nebude to náhodou jako vždy Xperia 5 VI?
Přehřívání? No nevím v Mark 3 to byl problém, proto šla z domu, ale X1 Mark 5 problém není. To na tom byl samsung galaxy S22U hůř…
A kde má prosím Xperia nějaký prustrely nebo výřezy na přední foťák?
Formulaci jsem upravil, bylo to myšleno na trh jako celek, nikoliv jen na Sony, ale napsáno to bylo špatně. Uznávám a omlouvám se
Za mne je SONY XPERIA v pohodě, jiné mobily nepoužíváme, výdrž baterie je bezkonkurenční…vodotěsný odolný mobil.Design pěkný, celkem kompaktní velikost.Doufám, že Sony bude mobil dělat dál. Mohli by se vrátit i k modelům Compact.
Souhlasím. Používal jsem vždy vlajky od Sony. Jen u Xperia 1 mark 3 jsem fakt nedal to přehřívání a to pomalu u čehokoli. V létě byl telefon pomalu nepoužitelný. Nebylo kam jít a tak jsem (přesto že jsem odpůrce Samsungu) pořídil S22U a můžu teda přímo srovnat. Určitě má S22 silné stránky, jako S-pen, světelnost displeje, skvělý aplikace jako Kalendář a Počasí (jinou tak dobrou alternativu jsem na Google play nenašel). Ultra se přehřívala taky značně, baterka ovšem vydržela tak půlku, co Xperia. O fotkách nemluvě, je fakt, že každej telefon si vedl líp, nebo hůř při určité scéně. Nicméně za mě bych vypíchnul to, že Xperia, nerozdíl od Samsungu fotí reálný fotky a ne dobarvený, dokonce teď se ukazuje, že samsung je dokresluje (při zoomu ve tmě na žárkovku si myslí že je to měsíc a dokreslí krátery) Fakt skvělý za telefon ze 40K
Nutno uznat, že fotky jinak v detailech na mobilu vypadají fajn, ale když ted vezmu S22U a Xperii 1 mark 5 a fotku hodim do PC, tak u Ultry to šumí jako blázen. Nicméně, je nutno dodat, že výsledná fotka za mě není dnes u vlajek až tak v režii telefonu, ale největší část udělá sám uživatel. Zoom nepoužívám, to je za mě u mobilu velká ztráta kvality. Na to mám normalní foťák…
Článek o ničem samé spekulace ,. HTC byli také supr telefony i Nokie ale …
Touto optikou je řada článků jen spekulacemi dokud konkrétní produkt nebo změna není oficiálně představena