Sony má průšvih. Chyba v aktualizaci na Android 15 dala uživatelům falešné naděje

Originál článek publikovaný na: Sony má průšvih! Chyba v aktualizaci dala uživatelům falešné naděje

Reklama Aktualizace na Android 15 přinesla do chytrých telefonů Sony Xperia 1 V zajímavé nastavení Zajímavé sice bylo, ale nešlo zapnout Místo předběžné verze nového nastavení šlo každopádně o chybu. Uživatele to velmi zklamalo Sony Xperia 1 V patří mezi hrstku telefonů, které se mohou pochlubit skutečně 4K displejem – přesněji řečeno rozlišením 3 840…

Ať už rozhořčení uživatelům vydrží či ne, nemají jinou možnost než čekat, ne? Jiná značka mobilů 4k displeje myslím nenabízí.

Tak teďka jsi mě dostal :smiley: ne vůbec ne :smiley: prosím tě mlč už

Mně by se u Samsungu naopak líbilo, kdyby to měl jako Sony. Mám nastavené vysoké rozlišení, ale vlastně většinou nemá smysl, rozdíl pozná jen ostříží oko, a to moje už nějakou dobu není. Docela to splňuje výrok mého dobrého kamaráda, špičkového programátora: dej uživateli kolečko a on s ním začne točit.

1 Líbí se

Tak které jiné značky mobilů mají čisté 4k displeje?

Tobě už nebudu psát už vůbec nic. Ty jsi nejchytřejší na světě ty si to najdeš. Když si takový chytrý kluk.

Mám Ti poslat článek (jde to i vygooglit), že 4k displeje mají pouze mobily od Sony? Ostatní mají nejvýš QHD+ displeje. Nebo si to najdeš sám? :slight_smile: