Telefon Google dostane funkci, kterou měl mít už dávno. Usnadní orientaci v seznamu hovorů

Originál článek publikovaný na: Telefon Google dostane funkci, kterou měl mít už dávno. Ocení ji každý

Reklama Google přidává do své telefonní aplikace dlouho očekávané filtry pro historii hovorů Funkce nabídne štítky jako Zmeškané, Kontakty, Spam a Není spam pro lepší organizaci Novinka byla objevena v nedávné testovací verzi a brzy by mohla být dostupná všem Google mnohdy přichází s inovativními funkcemi, které dokážou překvapit, ale kolikrát také dohání resty, u…

A co takhle rychlotlačítkové volby. Základ už od Nokií

1 Líbí se

Google je expert na to, vymýšlet blbosti místoi základních funkcí… Namátkou - Gmail na Androidu, neumí zobrazit zvýraznění jinak než žlutou hvězdičkou. Takže nějaké třídění na stolním PC je najednolu na nic. Nebo Android Auto neumí Google mapy zobrazit aktuální rychlost, všichni ostatní umí včetně jejich Waze. A tam by se dalo pokračovat. Nejhorší je, že to jsou věci, co už umí, jen z nemsyslných důvodů tam nejsou.

1 Líbí se

Jako tester v beta verzích si tyto funkce užívám už dost dlouho . Snad nejvíce ocenuji , že při vyzvánění se dozvím který kontakt mi volá . A když je mimo můj seznam a vyhodnotí se jako spam, ten hovor se vůbec ke mne nedostane , nevyzvání a uloží se automaticky na Black list . Sice píší , že je to jen pro USA, ale světe div se , je to funkce která je funkční i v Česku .Jednou za týden zkontroluji , kolik šmejdů v něm zase přibylo :laughing:Obyč jsou to zahraniční čísla .