Originál článek publikovaný na: Konečně! Zprávy Google umožní odeslat obrázek ve větším rozlišení
Google zavádí do aplikace Zprávy ikony “HD” a “HD+” Uživatelé si budou moci vybrat mezi odesláním obrázku v původní nebo optimalizované kvalitě Google se velmi pravděpodobně inspiroval u WhatsApp, který podobnou funkci zavedl nedávno Pokud posíláte obrázek pomocí Google zpráv a vy i příjemce máte aktivní RCS, neodešle se jako MMS, ale jako datový přenos.…
Fotky v plné kvalitě i RAW dokáže už pár let signál nebo Telegram, Google a wacap trochu zaspali sms posílám přes xiaomi zprávy mms mám deaktivované ty jsem nikdy nepoužil
No to je hezké, ale v mém okolí nepoužívá Signál ani Telegram skoro nikdo, WhatsAApp většina a zprávu odeslanou z aplikace pro SMS dostane každý.
Kdo používá telegram mi řekni? Já taky neznám nikoho. Telegram je hrozný.
Sms používám na 99% ty jsou nejlepší když nepoužívám telegram a signál, wacapu jsem se zbavil hned jak ho převzal flusbuk
V čem je hrozný?že nemá cenzuru narozdíl od wacapu a podobných nesmyslů
Origoš kvalitu umí i Whatsap, když tam fotku nedáte jako obrázek ale jako soubor…
V tom jak ten kecalek vypadá. Asi proto ho nikdo nemá koho znám. To samé xxx lidí kolem mě ty chytrej. Njn hovězí flakota není se čemu divit
No vypadá tak jak vypadá v čem je wacap nebo něco jiného jiné? Prosím o vysvětlení
Jo umí ale to uměl telegram i signál už tak před X lety wacap objevil ameriku