Originál článek publikovaný na: Svět Androida slaví 15. narozeniny. Oslavte je s námi
Magazín Svět Androida slaví 15 let existence. Web vznikl společně s příchodem prvního telefonu s Androidem do Česka I přes náročné roky, spojené se změnami v algoritmech a novými směrnicemi, si magazín udržel svou pozici K výročí jsme si připravili kompletní redesign webu zaměřený na jednoduchost a přehlednost Dnes, 10. ledna 2025, slaví magazín Svět…
Já čtu Svět Androida už strašně dlouho, ani nevím jak a vždy jsem mu fandil. A jsem neskutečně rád, že můžu být poslední rok jeho součástí. Díky @MisakP !
Za mě těch 15 let bylo fajn a současný redesign se mi líbí. Vžycky jsem byl rád za “minimalismus” a především obsah. Přeju vám hromady energie a minimálně dalších 15 let s čtenáři, kteří sem budou chodit rádi a partnery, kteří vás podpoří na všech frontách.
Díky za podporu Jirko, vážíme se toho.
Já jsem na Svět androida přišel poměrně nedávno a jsem rád, že jsem Vás objevil. Nejsem žádný odborník a Vaše články mi mnohokrát pomohly. Díky za vyčerpávající informace a přeji vám hodně úspěchů a pohody do budoucna.
Jsme rádi, když můžeme pomoci.
Svět Androida vznikal nejen z nadšení do technologií, ale i z touhy pomáhat lidem. Ideálně jedním článkem pomoci tisíci lidem najednou. Je fakt skvělé slyše i vidět, že to funguje. Moc díky za feedback a fajn víkend.
Podle mého perfektní změna. Ta barevná kombinace je paráda. Díky moc.
SA čtu asi 8 let. Vzpomínám na týdenní hlasovačky, kde cca 200 čtenářů vytvářelo v anketě zajímavé statistiky. Škoda, že už nejsou. Témat je spousta i nyní. Pak ještě byly zajímavé ty palce nahoru a dolů (lajky a dislajky) u každého komentáře. Bylo tak hned vidět, kdo je přínosný pro ostatní čtenáře a kdo jen hejtí.
Možná, není bez zajímavosti , že mne na Svět Androida upozornil Čech, žijící v Izraeli , můj kamarád , když jsme byli na dovolené v Izraeli v roce 2010. Je pravda , že jsem tak často nevyhledávala SA , jen když mi kamarád poslal odkaz na , podle něj , zajímavý článek . Ale asi tak od roku 2016 , když se objevila značka Pixel a zaujala mne, a byl tu článek , tak jsem začala chodit k vám pravidelně bez odkazu No a chodím do dnes .
Jak ten čas tak letí Mám vás ráda, teda čtu tu ráda A navíc, hodně jsem se tu naučila …
Díííky , že jste
Fakt už tak dlouho? Super.
Jo vzpomínám si na hlasovačky, byly super. Od té doby se chování uživatelů na internetu dost výrazně změnilo a hodně lidi spíše už konzumuje informace pasivně, bez aktivního zapojování. Je to škoda.
Moc děkujeme Evičko, jsme rádi, že můžeme pomoci.
Takových magických odkazů, od kamarádů doporučující článek na Svět Androida, který z občasného čtenáře udělá pravidelného, bychom brali více. Kde že se to vyrábějí ?
U kamarádů se společnými zájmy V té době jsme měli ještě tlačítkové mobily značky SE K 800i a SE K750i , ale postupně jsme přecházeli oba na chytřejší dotykové . Kamarád na Samsung a já na Sony Ericsson Xperia pro s vysouvací klávesnicí . A ted, pro změnu , mu posílám odkazy já on si koupil GP 8 Pro , protože vzhledem k situaci v Izraeli ,nemá občas možnost listovat Světem Androida .
Bohužel se to zhoršuje. Čím dál více uživatelů už obsah ani neotvírá a jen čtou nadpisy. To mi potvrzuje víc a víc lidí osobně.
Jo, máš pravdu, je to bohužel smutný trend. Někdy mi přijde, že se v tomhle zrychleném světě všechno točí jen kolem co nejrychlejší konzumace informací. Ale pořád věřím, že kvalitní obsah si své čtenáře najde – i když jich třeba nebude tolik, pořád tu budou ti, co ocení něco víc než jen nadpis.
Ahoj, já Svět Androida čtu od dob, kdy jsem měl první chytrý telefon, LG Optimus One, což bude taky cca těch patnáct let, takže vás očividně navštěvuji v podstatě od počátku.
Ale kvůli tomu sem nepíšu, píšu proto, že vám musím pochválit ten redesign, to se opravdu povedlo! Z totálního pekla, kam jsem kvůli nepřehlednosti a reklamám nerad chodil, se stal web, který je opravdu příjemný na pohled i čtení. Děkuji a vítejte zpět.
Tak se magazín dostal do stavu, kdy se na to doslova nedalo koukat. Navíc automatická reklama od Googlu si dávala bannery kam chtěla, web se brzy stal nepřehledný a zmatečný.
Velmi oceňuji, že máte tuhle sebereflexi a vidíte to stejně jako běžní uživatelé. Bez toho by to nešlo.
Moc milé slyšet Jakube, děkujeme.
LG Optimus One, vzpomínám si na něj dodnes. Na tu dobu fakt skvělý telefon.