Svět Androida slaví 15. narozeniny. Oslavte je s námi

Originál článek publikovaný na: Svět Androida slaví 15. narozeniny. Oslavte je s námi

Magazín Svět Androida slaví 15 let existence. Web vznikl společně s příchodem prvního telefonu s Androidem do Česka I přes náročné roky, spojené se změnami v algoritmech a novými směrnicemi, si magazín udržel svou pozici K výročí jsme si připravili kompletní redesign webu zaměřený na jednoduchost a přehlednost Dnes, 10. ledna 2025, slaví magazín Svět…

2 Líbí se

Já čtu Svět Androida už strašně dlouho, ani nevím jak a vždy jsem mu fandil. A jsem neskutečně rád, že můžu být poslední rok jeho součástí. Díky @MisakP !

4 Líbí se

Za mě těch 15 let bylo fajn a současný redesign se mi líbí. Vžycky jsem byl rád za “minimalismus” a především obsah. Přeju vám hromady energie a minimálně dalších 15 let s čtenáři, kteří sem budou chodit rádi a partnery, kteří vás podpoří na všech frontách.

3 Líbí se

Díky za podporu Jirko, vážíme se toho.

1 Líbí se

Já jsem na Svět androida přišel poměrně nedávno a jsem rád, že jsem Vás objevil. Nejsem žádný odborník a Vaše články mi mnohokrát pomohly. Díky za vyčerpávající informace a přeji vám hodně úspěchů a pohody do budoucna.

3 Líbí se

Jsme rádi, když můžeme pomoci.
Svět Androida vznikal nejen z nadšení do technologií, ale i z touhy pomáhat lidem. Ideálně jedním článkem pomoci tisíci lidem najednou. Je fakt skvělé slyše i vidět, že to funguje. Moc díky za feedback a fajn víkend.

Podle mého perfektní změna. Ta barevná kombinace je paráda. Díky moc.

3 Líbí se

SA čtu asi 8 let. Vzpomínám na týdenní hlasovačky, kde cca 200 čtenářů vytvářelo v anketě zajímavé statistiky. Škoda, že už nejsou. Témat je spousta i nyní. Pak ještě byly zajímavé ty palce nahoru a dolů (lajky a dislajky) u každého komentáře. Bylo tak hned vidět, kdo je přínosný pro ostatní čtenáře a kdo jen hejtí.

1 Líbí se

Možná, není bez zajímavosti , že mne na Svět Androida upozornil Čech, žijící v Izraeli , můj kamarád , když jsme byli na dovolené v Izraeli :hugs: v roce 2010. Je pravda , že jsem tak často nevyhledávala SA , jen když mi kamarád poslal odkaz na , podle něj , zajímavý článek . :stuck_out_tongue: Ale asi tak od roku 2016 , když se objevila značka Pixel a zaujala mne, a byl tu článek , tak jsem začala chodit k vám pravidelně bez odkazu :smile: No a chodím do dnes .
Jak ten čas tak letí :exclamation: Mám vás ráda, teda čtu tu ráda :heart_eyes: A navíc, hodně jsem se tu naučila …
Díííky , že jste :heavy_heart_exclamation:

2 Líbí se

Fakt už tak dlouho? Super.
Jo vzpomínám si na hlasovačky, byly super. Od té doby se chování uživatelů na internetu dost výrazně změnilo a hodně lidi spíše už konzumuje informace pasivně, bez aktivního zapojování. Je to škoda.

Moc děkujeme Evičko, jsme rádi, že můžeme pomoci.
Takových :man_mage: magických odkazů, od kamarádů doporučující článek na Svět Androida, který z občasného čtenáře udělá pravidelného, bychom brali více. Kde že se to vyrábějí ? :wink:

U kamarádů se společnými zájmy :smile: V té době jsme měli ještě tlačítkové mobily značky SE K 800i a SE K750i , ale postupně jsme přecházeli oba na chytřejší dotykové . Kamarád na Samsung a já na Sony Ericsson Xperia pro s vysouvací klávesnicí . A ted, pro změnu , mu posílám odkazy já :laughing: on si koupil GP 8 Pro , protože vzhledem k situaci v Izraeli ,nemá občas možnost listovat Světem Androida . :see_no_evil:

2 Líbí se

Bohužel se to zhoršuje. Čím dál více uživatelů už obsah ani neotvírá a jen čtou nadpisy. To mi potvrzuje víc a víc lidí osobně. :frowning:

Jo, máš pravdu, je to bohužel smutný trend. Někdy mi přijde, že se v tomhle zrychleném světě všechno točí jen kolem co nejrychlejší konzumace informací. Ale pořád věřím, že kvalitní obsah si své čtenáře najde – i když jich třeba nebude tolik, pořád tu budou ti, co ocení něco víc než jen nadpis. :blush:

Ahoj, já Svět Androida čtu od dob, kdy jsem měl první chytrý telefon, LG Optimus One, což bude taky cca těch patnáct let, takže vás očividně navštěvuji v podstatě od počátku. :slight_smile:

Ale kvůli tomu sem nepíšu, píšu proto, že vám musím pochválit ten redesign, to se opravdu povedlo! Z totálního pekla, kam jsem kvůli nepřehlednosti a reklamám nerad chodil, se stal web, který je opravdu příjemný na pohled i čtení. Děkuji a vítejte zpět. :wink:

Tak se magazín dostal do stavu, kdy se na to doslova nedalo koukat. Navíc automatická reklama od Googlu si dávala bannery kam chtěla, web se brzy stal nepřehledný a zmatečný.

Velmi oceňuji, že máte tuhle sebereflexi a vidíte to stejně jako běžní uživatelé. Bez toho by to nešlo.

2 Líbí se

Moc milé slyšet Jakube, děkujeme.

LG Optimus One, vzpomínám si na něj dodnes. Na tu dobu fakt skvělý telefon.

1 Líbí se