Originál článek publikovaný na: Stahujte! Těchto 7 Xiaomi zařízení dostává s předstihem HyperOS 2.1
Reklama Aktualizace přináší vylepšené animace a řadu menších změn v uživatelském rozhraní Na seznam podporovaných zařízení přibyly dva nové modely včetně Xiaomi 13 Ultra Podmínkou instalace je předchozí aktualizace na HyperOS 2.0 Xiaomi pokračuje v distribuci globální aktualizace HyperOS 2.1 na svá zařízení. Dobrou zprávu máme pro majitelé sedmi modelů této čínské značky, kteří si…
Xia jede Samsung jde do háje jak tak vidím.
Na tablet Xiaomi Pad 6s Pro 12.4 nepřišel doposud ani HyperOS 2.0 . Stále mám verzi 1.9 . Je pěkné, že se o něm mluví , ale to je tak všechno. Skutek utek .
NA 13T taky neprisla na 2 telefony ani os2 a už vydávají 2.1. Je to hodně trapné.
To samé já v práci taky na pád 6 nic. Oni to vydají pro pár vlajek a na loňské modely se…
Mám už HyperOS 2.0. Zkus změnit region na Francii nebo Německo a aktualizace vyskočí. Nicméně, 2.1 není.
Můžu potvrdit, že tablet pad 6s pro aktualizaci na 2.1 nedostal. Nejnovější aktualizace je 2.0.100.
A jak a kde změnit zemi? Stále vyskakuje čeština
V nastavení dole je položka “Další nastavení”, a pod ní je položka “Oblast”. Tam stačí změnit Česko třeba na Německo. Jakmile vyskočí aktualizace, tak si můžeš změnit oblast zpátky na Česko.
Díky, zadařilo se .Stáhla se verze 2.0.3 . Mimo jiné jsem se dočetla , že verze 2.1 bude uvolněna od dubna 2025 .