Stahujte! Oblíbené hodinky Xiaomi dostávají aktualizaci na Wear OS 4

Originál článek publikovaný na: Stahujte! Oblíbené hodinky Xiaomi dostávají aktualizaci na Wear OS 4

Xiaomi Watch 2 a Watch 2 Pro dostávají aktualizaci na Wear OS 4 Aktualizace přináší nové ciferníky, opravy chyb a drobná vylepšení UI Distribuce aktualizace probíhá postupně a zatím není dostupná globálně Chytré hodinky Xiaomi Watch 2 a Xiaomi Watch 2 Pro byly již po vybalení z krabičky vybaveny systémem Wear OS 3.5 a nyní…

Krásně jde vidět jak xia nestíhá. Samsung wear OS 5. Pixel taky.

Zatím není k dispozici ani po změně regionu sakra

To je pravda na hodinky kašlou u tel podpora super

Ahoj, mám watch 2 a wear os4 už mám, získal som ho tak že som išiel do nastavení a aktualizace a tam kde je napísana verze androidu, zabezpečení atď. je malá ikonka hodinek…na tú som klepal x krát=10 a viac a hodinky následne vyvolali aktualizáciu. Prišiel som na to na reddite ale čo viem niekomu to funguje a niekomu nie.
Každopádne wear os4 beží svižne mám pocit že o dost rýchlejšie než 3.5, je tam aj pár nových watch faces, dĺžka batérie to ešte neviem posúdiť lebo ho mám len krátko… čo mňa ale štve, že mi nejde odpovedať na messenger správy… ostatné aplikácie fungujú bezchybne okrem messengeru, vždy mi napíše že odoslané ale pritom nič, a snáď ešte viac ma štve aplikácia mi fitness, ktorá si sama počítá kroky a hodinky samé a na konci dňa sa sčítajú, takže mám za predošlý deň skoro 2 násobný počet krokov… má to tiež niekto skúšal s tým niečo robiť? Ďakujem

1 Like

No tak ten návod funguje :slight_smile: zkusil jsem to a mam už 4.0 verzi …díky za tip

Já už taky stahují je to divný způsob Jak vyvolat aktualizaci