Originál článek publikovaný na: Xiaomi brzy uvede nové chytré hodinky s Wear OS. Unikly ceny
Xiaomi brzy uvede levnější verzi hodinek Watch 2 Pro Nabídne operační systém Wear OS a rychlý čipset Díky výskytu v mnoha e-shopech známe přibližnou cenu Koncem měsíce září nám Xiaomi spolu se řadou smartphonů Xiaomi 13T odhalilo také hodinky Watch 2 Pro, pyšnící se výkonným procesorem a operačním systémem Wear OS od Googlu. Zda mohou…
Budou mít také nulovou podporu, jako mají Xiaomi watch 2 Pro?
Co konkrétně znamená nulová podpora? Můžeš prosím upřesnit?
Hodinky mají chyby, které nikdo neřeší. Lidé si stěžují, že se jim občas zaseknou a řešením je uvedení do továrního stavu (mě nevyjímaje). Aktualizaci dostaly půl roku zpátky… A samozřejmě stále jsou na WearOS 3.5, to mě osobně vadí nejméně.
Stále čekám na hodinky, které budou dobré po stránce kvality hw i sw i péče výrobce, za ty jsem ochoten zaplatit dvojnásobek. Bohužel, jenom Samsungy tohle splňují, a tam ten vendor lock a nefungující reverzní nabíjení z čehokoli mimo Samsung znamená
Například u mě je problém který jsem asi 100x hlásil xiaomi (formu emailu, a ZV v appce) v tom, že statistika za daný den se na hodinách ukazuje formu rozsypaného čaje. Podpora a reakce od podpory úplně nulová.
Nehledě na to, že nikde neseženete náhradní nabíjecí kolébku. Potvrdil mi to sám distributor XM CZ
XM CZ není nic oficiálního. Pokud chceš mít jistotu, ptal bys se tady https://www.xiaomicesko.cz/ ale úplně nejlépe přímo tady, to je přímo Xiaomi Xiaomi Czech
I vámi zmíněných jsem se ptal …