Samsung ukázal simultánní překlad hovoru v češtině. Realita je ale zatím jiná

Originál článek publikovaný na: Samsung ukázal simultánní překlad hovoru v češtině. Jaká je realita?

Reklama Samsung předvedl při uvedení řady Galaxy S24 poprvé svoji umělou inteligenci Její součástí byl simultánní překlad, podpora češtiny byla slíbena během roku Samsung zatím slib nenaplnil, přesto ale zveřejnil video, které může naznačovat podporu češtiny Samsung zveřejnil video, které demonstruje použití simultánního překladu během hovoru. Video mělo za první dva měsíce pouze několik stovek…

1 Líbí se

Dá se v určité mezi chápat, že čeština nebo slovenština nejsou prioritní jazyky a prostě to Samsungu trvá. Je to ve spouště dalších případů, a alespoň já si na to už zvykl. Buď si počkat nebo se nedočkat. Ale dát video v češtině a prezentovat to očividným způsobem jako klamavou reklamu. To je od Samsungu fakt svinské. Kdybych si na základě toho videa pořídil nový telefon a zjistil, že ta funkce vlastně v češtině není, tak telefon vrátím a už bych od nich nikdy nic nechtěl.

2 Líbí se

Hnedka od začátku bylo jasné že čeština nebude nebo kdo ví kdy vůbec bud. Je to pro ně malý trh teď nesmysl to dělat. Jinak tohle jsem na founu fakt nikdy neřešil. Vracet bych fakt nevracel.

Nebylo to jasné. Hodně důvěryhodní lidé z českého Samsungu tvrdili, že fakt bude a vím, že jsou sami nešťastní z toho, jak to dopadlo. Druhá věc je komunikace se zákazníky.

3 Líbí se

Jo tvrdili a asi nevěděli jak to skoro pokaždé dopadá. Hlavně u Samsungu. Bohužel. Hodně lidi přešlo na činu jelikož tam to už funguje. Kdybych tohle fakt řešil dávno Samsung nemám. Jen já to nemám za prioritu.

2 Líbí se

To, že ty to nemáš za prioritu neznamená, že takové video nemůže někoho zlákat ke koupi. Ty to nevyužiješ, ale jiný by to mohl využívat každou chvíli. I kdyby ne, tak pořád Samsung láká na funkci, která není u nás dostupná v našem jazyce. Jedná se o klamavou reklamu, což není v pořádku u žádné značky. Ať jí máš (mám) rád sebevíc.

2 Líbí se

Tak je žalujte :slight_smile: třeba uspějete. Rád je mám, ale tomuhle se nedivím a jiné značky dělají to samé. Spíš se brečí na špatném místě :slight_smile:

Dobrý den,

ráda bych vyjádřila svou nespokojenost s tím, že u telefonu Samsung Galaxy S25 Ultra stále chybí plná podpora českého jazyka v klíčových funkcích, jako jsou živé titulky v reálném čase nebo simultánní překlad telefonických hovorů do češtiny.

Právě tyto funkce byly jedním z důvodů, proč jsem si tento telefon pořizovala, a uvěřila slibům, které Samsung podporu češtiny slíbil a stále slibuje.:thinking::roll_eyes:
Mrzí mě, že po aktualizacích stále nejsou dostupné.
Potřebuji živé titulky v češtině hlavně při sledování seminářů a přednášek v angličtině, ale tato možnost mi stále chybí. Prosím o urychlené doplnění podpory češtiny do těchto funkcí, protože věřím, že nejsem jediná uživatelka, které na tom záleží.
Pevně jsem věřila, že s příchodem takto moderního a špičkového zařízení, jakým je Samsung S25 Ultra, bude tato funkce s podporou češtiny již standardně k dispozici. Bohužel jsem zjistila, že tomu tak není, což pro mě představuje značné omezení.
Funkce automatických titulků, kterou například nabízí prohlížeč Google Chrome na počítači, je pro mě při sledování takovýchto materiálů neocenitelnou pomocí.
Věřím, že zavedení podpory českého jazyka by významně zvýšilo uživatelský komfort mnoha zákazníků v České republice a na Slovensku.!!! :ok_hand: :folded_hands:
Jednalo by se o inovativní krok, který by opět potvrdil pozici společnosti Samsung jako lídra v oblasti mobilních technologií.
Nechápu, že malé jiné jazyky podporu mají.:roll_eyes::thinking:
Bohužel i Gemini chybí v určitých funkcích podpora češtiny.:worried:
S nadějí tedy očekávám, brzké zavedení těchto pro mě velmi důležitych funkcí.:folded_hands:
Děkuji za pochopení. Maruna

Pro SAMSUNG je Česko zřejmě příliš malým trhem. Proto čeština končí na slepé koleji.
Gemini se také zrovna nepřetrhne, co se našeho jazyka týče