Samsung překvapil! S24 Ultra umí nejen fotit, ale i trhat… džíny

Originál článek publikovaný na: Samsung překvapil! S24 Ultra umí nejen fotit, ale i trhat… džíny

Titanové tělo Galaxy S24 Ultra má nečekaný vedlejší efekt – trhá uživatelům kapsy Problém se týká především džínů, kde ostré hrany narušují materiál Řešením je použití pouzdra, které ale přidá na objemu už tak velkému telefonu Zdá se, že prémiové zpracování může mít i svou odvrácenou stranu. Uživatelé na Redditu (jak informoval server notebookcheck) začali…

Když mají zákazníci na drahý telefon tak si můžou pořídit i kvalitní džíny a né za pár korun kupovat hadry u větnamců :joy:

1 Líbí se

Já jen neznám nikoho kdo 6.8 palce dává do kapsy. To musí být dobrý matla. To mě pobavilo.

Co je to ten větnamec??

1 Líbí se

Od té doby, co jsem objevil kouzlo nošení batohu, tak kromě klíčů a kapesníků v kapsách kalhot nic nenosím. Telefon hodím do boční kapsy na zip a je vždy k dispozici během pár vteřin, když je potřeba. A to nemluvím o tom, že telefon i po několika letech bývá pořád v perfektním stavu.

Tvoje odpověď mě přivádí k otázce… to jako nosíš celý den telefon v ruce nebo jak že to nedělají matlové ?

Zdravím všechny přítomné.
Takto mám také roztrhané kapsy u některých kalhot a skoro u všech montérek. A to od několika telefonů Sony a posledních pár let od Note 10+, takže to není jen výsada S24 ultra. :grinning: