Recenze Samsung Galaxy S24 Ultra: Nejlepší Android současnosti

Originál článek publikovaný na: Recenze Samsung Galaxy S24 Ultra: Aktuálně nejlepší Android

Samsung Galaxy S24 Ultra patří mezi nejlepší Androidy na trhu Mezi hlavní lákadla patří nový teleobjektiv, titanové tělo nebo plochý displej V hlavní roli je Galaxy AI, další vylepšení ale rozhodně také zaslouží pozornost Samsung Galaxy S24 Ultra patřil k mým nejočekávanějším telefonům letošního roku. Jakožto dlouhodobý uživatel předchozí generace, kterou jsem v dobové recenzi…

Pěknej telefon ale ty fotky - bych řekl že na mám Pixelu 7A za 11tis. nejsou o nic horší a noc a pohyblivé předměty je Pixel lepší

1 Líbí se

Tak Pixel 7a je (minimálně ve své cenovce) trochu úkaz :slight_smile: ještě loni bych souhlasil, ale letos se rychlost závěrky hodně zlepšila. Furt to není dokonalé, ale je to mnohem lepší. Klidně nahoď nějaké tvé TOP fotky z Pixelu 7a, ať máme srovnání :sunglasses:

1 Líbí se

Nikdy bych za telefon nedal tolik peněz, to jsem si do dneška myslel. Chtěl jsem si koupit nějaký lepší notebook, ale objednal jsem si ten oranžovej Ultra. Starý Note 9 si nechám jako handheld a přehrávač mp3 kvůli Viperu. Tak už se těším…

2 Líbí se