Samsung předběhl dobu a potichu přinesl živá oznámení už do Androidu 15

Originál článek publikovaný na: Samsung překvapil tajnou funkcí! Měla být přitom až v Androidu 16

Reklama Samsung uvedl potichu funkci živá oznámení jako součást poslední aktualizace Jde o možnost, jak informovat uživatele o aktuálním dění Funkce měla být původně součástí Androidu 16 Samsung bývá občas obviňován z toho, že zaostává s aktualizacemi. Ano, uvedení One UI 7 se systémem Android 15 trvalo déle, než jsme u této značky zvyklí, ale…

S24U jen ikonka Spotify jinak živé nevidím nic. Opět jen na S25? Tak to bych se nedivil že ostatní ostrouhají.

Zkus si v Mapách Google zapnout navigaci a zavřít okno aplikace, i to zmenšené. Pak se mně to objevilo. Sám S24 nemám k dispozici, tak to nemůžu ověřit.
Zajímavé to začne být, až bude víc podporovaných aplikací. Třeba když k tobě pojede kurýr s balíčkem nebo Uber.

Ty mapy fungují ale Spotify jen symbol ten ukázka co hraje škoda.

Vypíčenej Samsung a jeho aktualizace. Mám S23+ a stále one ui 6.1 s březnovým zabezpečením. Takže plovoucí oznámení mám fakt u prdele. Samsung to s tím one ui 7 posral. Mělo být už v říjnu nebo list. Loňského roku a není doted. Příště tel. Samsung jebat a nebude !!!

1 Líbí se

Kdyby někoho zajímalo tvoje sdělení, ale nechce číst vulgarity, poprosil jsem ChatGPT o přepis:

Ten Samsung a jeho aktualizace mě vážně zklamal. Mám S23+ a pořád jedu na One UI 6.1 s březnovým zabezpečením. Takže plovoucí oznámení mi jsou úplně jedno. Samsung to s One UI 7 fakt nezvládl – mělo to přijít už někdy v říjnu nebo listopadu loňského roku, a pořád nic. Příště si už telefon od Samsungu rozhodně nepořídím!

Aby ses jednou nezbláznil no tak si jednou chvilku počkáš, lepší android než Samsung není a ios je komedie co neumí nic

Proč cenzurovat a opravovat něco co je uvedeno na pravou míru. Je zjevné, že Samsung má s androidem 15 brutalni zpoždění a jako uživatel staršího zařízení nejsem rozhodně sám, komu toto zpoždění vadí. Takže nemám špetku dobrého slova na značku Samsung dnes. Realita.

Chvilka je pro mě měsíc. Ne půl roku a proč sem taháte ios vážně nechápu.

Jako vážně? Osobně bych byl rád, kdyby už raději žádné aktualizace, mimo bezpečnostních nevydavali. Teď např. úplně podělali ikonu procent baterie na alwais on, je ještě méně čitelná a v ROHU. Člověk si na něco zvykne, doufá že to další aktualizace třeba ještě vylepší a pak cedí sprostá slova nejen mezi zuby… S 24 U, (- úžasný displej by to byl, ale je neustále upatlaný jako nic co mi prošlo kdy rukama a k tomu brzké škrábance.)

A co sis jako představoval že budeš mít na dva roky starou vlajku update dřív jak ostatní? Tak šup šup k Číně kamo :slight_smile: pak budeš plakát. Ji ak S24U vlastním a nic upatlanehonfakt nemám. Takže bych napsal jedno. Asi rukama kolego. Psát další věci nebudu abych nedostal ban.

Čitelná je krásně, nevím, co pořád každý má. Natož když ji teď zvětšili po posledním updatu. Já jsem s updaty maximálně spokojen – S24U, vše funguje a šlape jako hodinky. Jen ať Samsung mění dál, nemám s ničím problém. V okolí mám čtyři vlajky – S25 dvakrát, S24 řadu dvakrát. Koho jsem se ptal, nikdo nemá s ničím problém a jen slyším pozitiva ohledně animací a odladenosti oproti 6.1. Rád si vyslechnu zdejší naštvánky.

Nj, ale tobě hádám není šedesát jako mně a podobným :hugs:
Ale i tak na ultře přečtu téměř všechno i když zapomenu brýle.
PS
Jakou máš prosím tě zkušenost s povrchem S24U?

Ještě přeci něco. Kdyby jsi žil blízko, půjčil bych ti devět let starý lg g3 (g4, V10) s procesorem oproti S24u jako z pračky a jsem si jistý, že by jsi nechápal, co ti stařečkové umí a mimo jiné, jak vypadá i po skoro deseti letech display… Ale co
Hezký den

No co umí? Promiň umí houbelec oproti dnešním founum. Asi tak. Ale díky za pobavení hezký den.

S povrchem na S24U jsem maximálně spokojen. Čitelnost na slunci skvělá žádné patlaniny se mi netvoří. Takže asi tak. Pokud je myšlen display. Ostatní je v krytu.

A co si jako představuješ ty? Že bude každej kupovat každej rok novou vlajku? Seš normální?

No jde vidět že nevíš proč to trvalo takl dlouho. bo vulkán. Celá nadstavba se překopávala. Nechceš čekat kup si něco jiného. Neboli ano chceš mít všechny funkce tak si kup vlajku každý rok. Ten kdo to točí každý rok s bonusy tak na tom není cenově vůbec špatně. Tak pak se tu max můžeš spamatovat ty. Já jsem rád že jsem si počkal za ten čas ta odladenosti stála.

Koho zajímá, že jsi trapná socka a nemáš na nový telefon…