Samsung Galaxy Watch možná čeká největší změna za poslední roky. Podívejte se, jak mohou vypadat

Originál článek publikovaný na: Samsung Galaxy Watch8 se mohou drasticky změnit. Nový design vás překvapí

Řada Samsung Galaxy Watch8 se může pořádně změnit Základní modely by se mohly podobat vrcholné variantě Ultra Verze Classic si od modelu Ultra možná vypůjčí nové tlačítko Už nějakou dobu se šeptá o příchodu nové generace chytrých hodinek od Samsungu, ale až dosud jsme neměli mnoho informací o tom, jak budou vlastně vypadat. Nyní se…

Tak pokud tohle je pravda moje poslední hodiny jsou watch 7. Tohle podporovat nebudu. Hnůj úplný ale.

U mě watch 6 classic 47 mm dokud nebude hranatý displej

Každý má přeci před nákupem možnost si hodinky detailně prohlédnout a detailně se seznámit s jejich parametry a to přímo v prodejnách Samsungu.
Tak proč nyní ten pláč :cry:.

Protože nejsem zastánce designu ala Ultra jako teď. Proto ten plač. Ještě že jsou i jiné značky jako je OnePlus kde pořád hraje roli kulatý tvar hodinek. Ten paskvil co jsou teďka ultry to je děs. To už i ty hranaté bych bral co nastínil kolega než tvar co už asi víme jaký bude. Bohužel Samsung neví kde se posouvat tak vymýšlí tyhle tvary. Ale tak když jim to lidi kupuji ok. Já to letos nebudu. Pokud to bude vypadat jako ty úniky.

Možná, že přijde i kouzelník a nakonec bude trojúhelník :warning:.