Na internetu se objevují první informace o Galaxy Watch 8. Co pro nás Samsung letos chystá?

Originál článek publikovaný na: Na internetu se objevují první informace o Galaxy Watch 8. Co pro nás Samsung letos chystá?

Samsung podle prvních úniků připravuje novou generaci hodinek Galaxy Watch 8 Objevily se testovací firmwary pro Bluetooth i LTE verze s označením SM-L320 a SM-L325U Představení očekáváme v létě společně s novými skládačkami od Samsungu Zdá se, že Samsung finišuje s přípravou nové generace svých chytrých hodinek. Po loňském uvedení Galaxy Watch 7 a prémiového…

Dotaz a na fotce je jako nový model? Protože tohle je úplně stejný jak loni. Vzhled rámeček vše. Dle mě je to nějaké divné.

Já neočekávám nic :wink: Mě zatím stále slouží Galaxy Watch 4, až zdechnou, tak se kouknu, co se nabízí… Co by mě opravdu zajímalo, tak výdrž na jedno nabití, ty co mám se musejí nabíjet každý den. Nějakou větší degradaci baterie zatím nepozoruji, ale až to nastane, tak to bude důvod k výměně celých hodinek… A co se týká Classic verze s otočnou lunetou, tak je to lákavá možnost, protože jistě funguje lépe než ta virtuální luneta, co mám teď, ale na druhou stranu je to něco, co se může po…

Mám watch 7 a vydrží mi při plném zatížení den a půl. Jinak v práci mám watch 4 a ten rozdíl je neskutečný. Ty watch 4 jsou strašně pomalé a display už se taky posunul. Neumí si představit mít jako hlavní hodinky dneska watch 4. NFC tam je taky hrozné oproti poslední verzi. Být tebou měním nebo počkám na watch 8. Jinak já jsem s digitální lunetou maximálně spokojený na watch 7 je superni na watch 4 hrozně nepresná.

Kdyby hoši vrátili zpět lunetu, bylo by to super.
Zapracovat by mohli i na výdrži baterie.