Samsung Galaxy S25 Ultra v testu: Proč se (ne)vyplatí upgrade z S24 Ultra

Originál článek publikovaný na: Samsung Galaxy S25 Ultra v testu: Proč se (ne)vyplatí upgrade z S24 Ultra

Reklama Samsung Galaxy S25 Ultra je jedním z nejvýkonnějších telefonů současnosti Nárůst výkonu ve srovnání s předchozím modelem je asi 25 % Novinka překvapí i fotoaparátem Samsung Galaxy S25 Ultra přichází na trh jako nová vlajková loď jihokorejského výrobce. V našem detailním testu jsme porovnali výkon, fotoaparát a praktické využití oproti loňskému modelu Galaxy S24…

Díky Libore skvělé porovnání. Letos to oželím a zůstanu na 24U.

1 Líbí se

Takový lehký facelift. Upgrade nestojí vůbec za řeč.

1 Líbí se

Podle mě záleží na tom, co kdo na mobilu používá. Hráči to možná poznají, pokud je tedy poznat rozdíl mezi bambilión fps a bambilión + 1000 fps… :wink:
Třeba foťák je v této chvíli spíš rozporuplný. Pro mě je to krok správným směrem, pro spoustu lidí naopak.
Svým způsobem je to dobře. Ty ušetříš za upgrade a kdo se v S25 Ultra najde, bude mít skvělý telefon. A spokojení budou všichni.

1 Líbí se

A krok v čem přesně? Ten design zaoblení beru, ale ty foťáky podle mě víc nevymačknou ani lepším procesorem. Pokud Samsung v budoucnu nezmění optiku, tak se to o moc dále neposune. Nemyslíš?

Dle mého názoru se řada Ultra stala podobnou ostatním modelům a ztratila prémiový design.
Co mě ještě vadí je vyvážení barev v interiéru. Už od S23U. A to například povrch stolů - různé barvy dřeva nesedí.
To vypadá jak když vezmou původní nastavení z předchozího modelu a zkopírují ho do nového.
Jinak příště u S26U se bude muset Samsung snažit.
Protože vyměnit CPU a jednu foto čočku…bude to stačit ?
Některá Čína už začíná ujíždět ve fotoaparátech a dobíjení a ta chystaný už i v displeji.

Nemám s barvami v interiéru vůbec problém na S24U, to jsem se nestačil divit jak tohle vyhodnocuje vychvalovaný pixel. Takže za mě ok. Pak ta Čína co tu vychvalujes stačí chvíli používat. Ten rozdíl v Sw a podpoře je neskutečný. Čína dost mimo. A to jejich nabíjení to fakt nezachrání.

Zdravím
Jenom podotknu, že s25 ultra je první vlajkou, kterou otevřete kukučem i při minimálním světle.
Tak to mi každý rok vadilo, dost drahý telefon a rozpoznávání obličeje byla naprosto zbytečná funkce.

(příspěvek smazán autorem)

To samé mi funguje i na S24U.

Super porovnání, díky za něj. Jde poznat, že reálnější podání barev je pouze softwarová záležitost. To by klidně mohlo přijít i na S24 Ultra s aktualizací na One UI 7.0.