Samsung Galaxy S25 se naučil okamžitý hotspot i pro jiná zařízení. Víme, jak ho nastavit

Originál článek publikovaný na: Samsung se naučil používat okamžitý hotspot. Ukážeme, jak ho aktivovat | Svět Androida

Reklama Okamžitý hotspot umožní sdílet internet automaticky mezi spárovanými zařízeními Novinka funguje na telefonech Galaxy s One UI 7, nejen na řadě Galaxy S25 Funkci musíte ručně aktivovat, je v nabídce poněkud schovaná Hotspot je funkce, která umožňuje sdílet připojení k internetu pro jiná zařízení. Dá se využít třeba v situaci, kdy máte neomezená data…

Pokud má být jedno jediné kliknutí mírně obtěžující, tak naše civilizace nemá budoucnost. :slight_smile:

Alespoň že nastavení popsané ve třech odstavcích obtěžující není :wink:

A to nejde pomocí rutin? :thinking:
Mám v autě Carlinkit. V mobilu jsem nastavil rutinu, že když se můj mobil připojí přes BT k infotainmentu auta, tak se spustí sdílení dat (WiFi hotspot).
A jelikož Carlinkit zná můj WiFi hotspot, automaticky se na něj připojí a je na netu.
Když opustím auto, Carlinkit se odpojí a po několika minutách se v mobilu vypne WiFi hotspot, protože nemá k sobě připojené žádné zařízení.
Ano, nastavení je krapet složitější, ale pak to funguje a není s tím starost.

Nebo jsem nepochopil k čemu je okamžitý hotspot určen? :thinking:

Pixely třeba nemají vestavěné rutiny. Vlastně většina mobilů nemá rutiny. Navíc to není vlastně ani primárně pro auta, ale třeba když jsi ve škole, vytáhneš tablet a nemusíš na mobilu aktivovat hotspot, všechno je automatické.

Píšeš z tlačítkové Nokie? :wink:

Bude to znít sobecky, ale “no a?” že Pixely a ostatní značky nemají rutiny? Článek je přeci o Galaxy S25 a One UI 7 na dalších Galaxy mobilech. A rutina by se pouštěla na Galaxy. Příjemci s čímkoli se jen připojí na WiFi hotspot. Rutinu nepotřebují :thinking:

Měl jsem na mysli to, že na chytrém mobilu denně uděláme tisíce dotyků (i když už i psaní písmen začíná ustupovat a texty mnoho lidí už namlouvá), takže jedno kliknutí navíc nemůže přece nikomu vadit. :slight_smile:

Aha sorry, mně trochu splynula předchozí debata o zbytečnosti té funkce obecně s tvou reakcí. No pořád můžeš mít jedno zařízení od Samsungu a druhé od jiného výrobce a pak se to hodí.