Originál článek publikovaný na: Samsung Galaxy S25 Edge nikdo nechce. Prodeje jsou prý mizerné
Reklama Ultratenký smartphone Samsung Galaxy S25 Edge čelí výrazným problémům s prodeji už měsíc po svém uvedení na trh. Podle korejských médií prodeje telefonu s tloušťkou pouhých 5,8 mm výrazně zaostávají za očekáváním společnosti Samsung, což vedlo k dramatickému snížení výroby. Reklama Produkce klesla už po měsíci Samsung podle zdrojů serveru The Elec prudce snížil…
Ja bych ocenil S25 Jumbo (stejna velikost jako S25) s 6000mAh baterii
Vysoká cena a nízká výdrž baterie nemohou kompenzovat štíhlost telefonu, který většina lidí stejně dá do pouzdra. A ještě to pomalé nabíjení v uspěchané době🤔 Koho tohle u Samsungu napadlo.
To nabíjení je asi jediné koho někoho bude sra… V dnešní době tohle fakt nikdo neřeší. Já si nehodlám třeba u vlajky skur .. za rok baterku a mít tam kvůli toho 100w nabíjení. Zbytečná věc. Takže ta štíhlost je na místě. Nechceš nekupuj. Je to Samsungu věc. Bohužel.
no ja myslim ze dle recenzi vsechny sere ta tragicka baterka..ale kdyz sem ti to psal ze to je telefon o nicem tak si ze me delal kokose..no a tady to mas nikdo to nechce
Ano a proto kdo si to koupí tak tak řeší baterku to víš že jo ty kokosku. Ten kdo to koupí si to koupí jako stylovou a neřeší že ten mobil v klidu vydrží den a pak ho nabije. Měl jsme možnost si tohle zjistit den to dá na pohodu. Ale někdo mi tu pořád cpal že to nedá ani půl dne co? Mistre
no videl sem a cetl na to dost recenzi..a vetsina z nich uz ve 14h nabijela..den ti to vydrzi kdyz udelas par hovoru a odepises par zprav vosle…
Tak já viděl něco jiného. Cel den na pohodu..