Originál článek publikovaný na: Má Samsung Galaxy S25 Edge tragickou výdrž? Testy prozradily pravdu!
Reklama Tenký smartphone s malou baterií 3 900 mAh výrazně zaostává za ostatními modely řady S25 Laboratorní testy potvrzují horší výdrž při procházení webu, sledování videí i hraní her První praktické zkušenosti ukazují, že telefon vydrží jeden den intenzivního používání Samsung nedávno představil svůj nejtenčí vlajkový model Galaxy S25 Edge, který se chlubí impozantní tloušťkou…
Takže to co jsem psal jinde a jeden nejmenováný pan se mi tu vysmíval, že to jeden den intenzivního používání nedá tak se zase pletl co? Takže by se měl trošku zamyslet a nepsat příště hlouposti.
jestli za intenzivni pouzivani beres ze si pizda objednala 4x uber a udelala 40fotek tak to opravdu neni intenzivni pouzivani..telefon byl predstavenej 13.5. a jeste ani neni v prodeji..takze vyhypovany zvasty tech spravnejch vybranejch novinaru/youtuberu/influenceru u me rozhodne nemaj zadnou vahu..kazdopadne me telefon se skoro 5000 baterkou vydrzi 1 den..telefon s 4000 baterkou bych uz odpoledne resil nabijeni..ne opravdu se nesnizim na uroven jablickaru kteri chodej ven s powerbankou
Jo to víš že jo takže to je prostě pravda dá to v pohodě celý den jenom zdejší fans to neumí překousnout. No tak si zase lehnem.
Jsem tady Jiří, a stále si stojím za tím, že den intenzivního používání nedá. Všechny testy ve výdrži baterie dopadly hůř než základní model. Čím náročnější na výkon test byl, tím byl rozdíl větší.
Tady si můžeš například přečíst zkušenost od uživatele kerry.w1n. 3h26min se zapnutým displejem. V půl 3 odpoledne měl 24%. To má daleko k jednomu dni používání.
no nevim jestli to Jiri pochopi evidentne neni nejostrejsi tuzka v penale