Samsung Galaxy S25 Edge oficiálně dorazil do Česka. Cenou vás ale nepotěší

Originál článek publikovaný na: Samsung Galaxy S25 Edge dorazil do Česka! S cenou to ale výrobce přepískl

Samsung Galaxy S25 Edge dorazil do českých obchodů 15. srpna 2025 za cenu od 31 499 Kč EU distribuce stejného telefonu se už prodává pod 20 tisíc korun Ultra tenký smartphone s tloušťkou 5,8 mm nabídne 200Mpx fotoaparát a Snapdragon 8 Elite Samsung oficiálně oznámil příchod svého nejtenčího telefonu Galaxy S25 Edge na český trh.…

Telefon je rozhodně pěkným příkladem toho, že Samsung stále umí řemeslo skvěle. Ale jejich cenová politika a distribuce je pro mně záhadou. Jsem čerstvý majitel Foldu 7 a to peklo okolo nákupu bych už znovu nechtěl. Každý den jiná cena. Ti co brali předobjednávky museli řvát vzteky. Příště beru EU distribuci. Už jsem takhle bral Galaxy Watch Ultra za směšné peníze. Příště I telefon.

Nemám důvod kupovat sedivku snad nikdy. Pokud je co do výkupu a a bonusy hnedka od začátku je to pak libová cena. Nemyslím Folda. ATam je cena přepálené i na EU.Ale např. Ultru tak točím skoro každý rok. Ne každý ale teďka jsme 2x po sobě využil super bonusu. Ale i hodinek blbost? Pak se to krásně reklamuje u těch odchodu kde tě pošlou do haje skoro s každou závadou. Zlatá CZ distr.